D.L.B. CONCEPT

Contactgegevens D.L.B. CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.L.B. CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.L.B. CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE SLUISSEDIJK 48; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50501009 (+32-50501009) 50501009 (+32-50501009)

Fax (fax): +32 (19) 561-95-64 +32 (19) 561-95-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.L.B. CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.L.B. CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.L.B. CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.L.B. CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.L.B. CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.L.B. CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.L.B. CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.L.B. CONCEPT
Products information D.L.B. CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE04251129150
Ondernemingsnummer: 8001586914
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Chapiteaux.

Product categorie (product category): Location de matériel pour banquets and événements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.L.B. CONCEPT
(Get full report from official database of BE for D.L.B. CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.L.B. CONCEPT
Addition kinds of activities for D.L.B. CONCEPT

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
36290101. Batterijladers, rectificatie of nonrotating | Battery chargers, rectifying or nonrotating
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
79970300. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij D.L.B. CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.L.B. CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.L.B. CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.L.B. CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van D.L.B. CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of D.L.B. CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.L.B. CONCEPT. Laat een reactie achter voor D.L.B. CONCEPT. D.L.B. CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.L.B. CONCEPT. Leave a respond for D.L.B. CONCEPT. D.L.B. CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.L.B. CONCEPT op de google maps. Adres en contacten D.L.B. CONCEPT
Location of D.L.B. CONCEPT on the google maps. Address and contacts of D.L.B. CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come D.L.B. CONCEPT D.L.B. CONCEPT: COIFFURE IMAGINE | M. DESSART | FA. DE RIDDER | Matthys Sophie | Savonnerie (La)

Other related companies as D.L.B. CONCEPT: COIFFURE IMAGINE | M. DESSART | FA. DE RIDDER | Matthys Sophie | Savonnerie (La)

D.L.B. CONCEPT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.L.B. CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04251129150. Het bedrijf D.L.B. CONCEPT bevindt zich op het adres: OUDE SLUISSEDIJK 48; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de matériel pour banquets and événements. Lijst met producten zijn Produits: Chapiteaux..
De hoofdactiviteit van D.L.B. CONCEPT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.L.B. CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.L.B. CONCEPT, openstaande posities, locatie van D.L.B. CONCEPT op de kaart.

D.L.B. CONCEPT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.L.B. CONCEPT, company assigned to the tax number BE04251129150. The company D.L.B. CONCEPT is located at the address: OUDE SLUISSEDIJK 48; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 808,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de matériel pour banquets and événements. List of products are Produits: Chapiteaux..
The main activity of D.L.B. CONCEPT is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D.L.B. CONCEPT is not available. You also can look at reviews of D.L.B. CONCEPT, open positions, location of D.L.B. CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.L.B. CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.L.B. CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.L.B. CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.L.B. CONCEPT, employees, financial statistics.