Antilope Groep

Particuliere bedrijvenBosbouw • Antilope Groep
Private companiesForestry • Antilope Groep

Contactgegevens Antilope Groep: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antilope Groep: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antilope Groep

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriestraat 5, Lier, Antwerp 2500, België

Telefoon (phone): 3234910500 3234910500

Fax (fax): 3236442172 3236442172

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antilope Groep: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antilope Groep"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antilope Groep"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antilope Groep, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antilope Groep. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antilope Groep, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antilope Groep. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antilope Groep
Products information Antilope Groep

BTW identificatienummer (tax): BE08283660888
Ondernemingsnummer: 3396667480
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Antilope Groep zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antilope Groep
(Get full report from official database of BE for Antilope Groep)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antilope Groep
Addition kinds of activities for Antilope Groep

0119. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
26310406. Leatherboard | Leatherboard
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij Antilope Groep: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antilope Groep: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antilope Groep. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antilope Groep. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van Antilope Groep in sociale netwerken
Look for responds of Antilope Groep in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antilope Groep. Laat een reactie achter voor Antilope Groep. Antilope Groep bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antilope Groep. Leave a respond for Antilope Groep. Antilope Groep on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antilope Groep op de google maps. Adres en contacten Antilope Groep
Location of Antilope Groep on the google maps. Address and contacts of Antilope Groep

Andere gerelateerde bedrijven als come Antilope Groep Antilope Groep: ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL | Container Roland BVBA | Aliments d'Or | INTERNATIONAL MOTOR PARTS | Kroon (De)

Other related companies as Antilope Groep: ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL | Container Roland BVBA | Aliments d'Or | INTERNATIONAL MOTOR PARTS | Kroon (De)

Antilope Groep is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antilope Groep, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283660888. Het bedrijf Antilope Groep bevindt zich op het adres: Industriestraat 5, Lier, Antwerp 2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Antilope Groep zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antilope Groep is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antilope Groep is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antilope Groep, openstaande posities, locatie van Antilope Groep op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antilope Groep is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antilope Groep, company assigned to the tax number BE08283660888. The company Antilope Groep is located at the address: Industriestraat 5, Lier, Antwerp 2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Antilope Groep were not found.
The main activity of Antilope Groep is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Antilope Groep is not available. You also can look at reviews of Antilope Groep, open positions, location of Antilope Groep on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antilope Groep, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antilope Groep, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antilope Groep, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antilope Groep, employees, financial statistics.