ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL

Particuliere bedrijvenBosbouw • ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL
Private companiesForestry • ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL

Contactgegevens ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Herbofin 1 6800 Libramont-Chevigny, België

Telefoon (phone): 32.61 22 26 63 32.61 22 26 63

Fax (fax): 32.61 22 42 83 32.61 22 42 83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL
Products information ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05448089599
Ondernemingsnummer: 3035217285
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Associations and organisations

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL
(Get full report from official database of BE for ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL
Addition kinds of activities for ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL

17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
50470311. Therapie apparatuur | Therapy equipment
54619907. Pies | Pies
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

Zoek naar antwoorden van ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL in sociale netwerken
Look for responds of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. Laat een reactie achter voor ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. Leave a respond for ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL. ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL op de google maps. Adres en contacten ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL
Location of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL on the google maps. Address and contacts of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL: DECRAEMER | Jamar Espaces Verts SPRL | FRANCIS ISTA | LIBRAIFAC | Salvatore (Chez)

Other related companies as ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL: DECRAEMER | Jamar Espaces Verts SPRL | FRANCIS ISTA | LIBRAIFAC | Salvatore (Chez)

ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05448089599. Het bedrijf ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL bevindt zich op het adres: Avenue Herbofin 1 6800 Libramont-Chevigny. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Associations and organisations.
De hoofdactiviteit van ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, openstaande posities, locatie van ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL op de kaart.

ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, company assigned to the tax number BE05448089599. The company ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL is located at the address: Avenue Herbofin 1 6800 Libramont-Chevigny. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Associations and organisations.
The main activity of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL is not available. You also can look at reviews of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, open positions, location of ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOCIATION SANS BUT LUCRATIF ASBL, employees, financial statistics.