AndySOFT

Contactgegevens AndySOFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AndySOFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AndySOFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J VAN ELEWIJCKSTRAAT 107A/14, GRIMBERGEN, BRABANT 1853, België

Telefoon (phone): 32 2 384 16 23 32 2 384 16 23

Fax (fax): +32 (12) 338-22-97 +32 (12) 338-22-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AndySOFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AndySOFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AndySOFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AndySOFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AndySOFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AndySOFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AndySOFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AndySOFT
Products information AndySOFT

BTW identificatienummer (tax): BE06312713623
Ondernemingsnummer: 5143493652
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in AndySOFT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AndySOFT
(Get full report from official database of BE for AndySOFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AndySOFT
Addition kinds of activities for AndySOFT

236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
22730403. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, jute, enz. | Carpets: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij AndySOFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AndySOFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AndySOFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AndySOFT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van AndySOFT in sociale netwerken
Look for responds of AndySOFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AndySOFT. Laat een reactie achter voor AndySOFT. AndySOFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AndySOFT. Leave a respond for AndySOFT. AndySOFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AndySOFT op de google maps. Adres en contacten AndySOFT
Location of AndySOFT on the google maps. Address and contacts of AndySOFT

Andere gerelateerde bedrijven als come AndySOFT AndySOFT: VERVAET PAUL | D.I.P. CONSULTING GROUP | Diverseau | PHILIPPE VILLERS | CLAIR OBSCUR

Other related companies as AndySOFT: VERVAET PAUL | D.I.P. CONSULTING GROUP | Diverseau | PHILIPPE VILLERS | CLAIR OBSCUR

AndySOFT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AndySOFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06312713623. Het bedrijf AndySOFT bevindt zich op het adres: J VAN ELEWIJCKSTRAAT 107A/14, GRIMBERGEN, BRABANT 1853. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AndySOFT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AndySOFT is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AndySOFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AndySOFT, openstaande posities, locatie van AndySOFT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AndySOFT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AndySOFT, company assigned to the tax number BE06312713623. The company AndySOFT is located at the address: J VAN ELEWIJCKSTRAAT 107A/14, GRIMBERGEN, BRABANT 1853. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AndySOFT were not found.
The main activity of AndySOFT is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AndySOFT is not available. You also can look at reviews of AndySOFT, open positions, location of AndySOFT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AndySOFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AndySOFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AndySOFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AndySOFT, employees, financial statistics.