Aleph-1

Contactgegevens Aleph-1: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aleph-1: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aleph-1

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Caraute 75 Braine-l'Alleud, Bw B-1420, België

Telefoon (phone): 3223874495 3223874495

Fax (fax): 3223874485 3223874485

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aleph-1: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aleph-1"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aleph-1"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aleph-1, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aleph-1. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aleph-1, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aleph-1. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aleph-1
Products information Aleph-1

BTW identificatienummer (tax): BE01264495849
Ondernemingsnummer: 3492248535
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Aleph-1 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aleph-1
(Get full report from official database of BE for Aleph-1)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aleph-1
Addition kinds of activities for Aleph-1

311103. Lederverwerking | Leather processing
325301. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
35310304. Spoorwegapparatuur | Railway track equipment
36749910. Solid state elektronische apparaten, nec | Solid state electronic devices, nec
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam

Werken bij Aleph-1: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aleph-1: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aleph-1. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aleph-1. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Aleph-1 in sociale netwerken
Look for responds of Aleph-1 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aleph-1. Laat een reactie achter voor Aleph-1. Aleph-1 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aleph-1. Leave a respond for Aleph-1. Aleph-1 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aleph-1 op de google maps. Adres en contacten Aleph-1
Location of Aleph-1 on the google maps. Address and contacts of Aleph-1

Andere gerelateerde bedrijven als come Aleph-1 Aleph-1: ASLK-CGER Bank | CUVELIER FRERES | MARC MAENE | NICOFRUIT | Xavier Van Dieren

Other related companies as Aleph-1: ASLK-CGER Bank | CUVELIER FRERES | MARC MAENE | NICOFRUIT | Xavier Van Dieren

Aleph-1 is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aleph-1, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01264495849. Het bedrijf Aleph-1 bevindt zich op het adres: Rue de Caraute 75 Braine-l'Alleud, Bw B-1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aleph-1 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aleph-1 is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aleph-1 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aleph-1, openstaande posities, locatie van Aleph-1 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aleph-1 is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aleph-1, company assigned to the tax number BE01264495849. The company Aleph-1 is located at the address: Rue de Caraute 75 Braine-l'Alleud, Bw B-1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aleph-1 were not found.
The main activity of Aleph-1 is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aleph-1 is not available. You also can look at reviews of Aleph-1, open positions, location of Aleph-1 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aleph-1, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aleph-1, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aleph-1, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aleph-1, employees, financial statistics.