CUVELIER FRERES

Contactgegevens CUVELIER FRERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUVELIER FRERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUVELIER FRERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SART-DAMES-AVELINES 4; 6210; LES BONS VILLERS, België

Telefoon (phone): 71851764 (+32-71851764) 71851764 (+32-71851764)

Fax (fax): +32 (9) 823-93-90 +32 (9) 823-93-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUVELIER FRERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUVELIER FRERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUVELIER FRERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUVELIER FRERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUVELIER FRERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUVELIER FRERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUVELIER FRERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUVELIER FRERES
Products information CUVELIER FRERES

BTW identificatienummer (tax): BE08354797363
Ondernemingsnummer: 6151763916
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CUVELIER FRERES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUVELIER FRERES
(Get full report from official database of BE for CUVELIER FRERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUVELIER FRERES
Addition kinds of activities for CUVELIER FRERES

2421. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
799908. Kaart- en speldiensten | Card and game services
20269905. Gebakken topping, behalve bevroren of droge mix | Whipped topping, except frozen or dry mix
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
22410402. Beltingen, geweven of gevlochten | Beltings, woven or braided
39999921. Bubbelbaden | Hot tubs
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij CUVELIER FRERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUVELIER FRERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUVELIER FRERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUVELIER FRERES. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van CUVELIER FRERES in sociale netwerken
Look for responds of CUVELIER FRERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUVELIER FRERES. Laat een reactie achter voor CUVELIER FRERES. CUVELIER FRERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUVELIER FRERES. Leave a respond for CUVELIER FRERES. CUVELIER FRERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUVELIER FRERES op de google maps. Adres en contacten CUVELIER FRERES
Location of CUVELIER FRERES on the google maps. Address and contacts of CUVELIER FRERES

Andere gerelateerde bedrijven als come CUVELIER FRERES CUVELIER FRERES: A.C.F. CONSULT | LEOPOLD DEMUYNCK | KREMERS P. | ALOIS TIMMERMANS | Europees Centrum voor Fruit en Groenten

Other related companies as CUVELIER FRERES: A.C.F. CONSULT | LEOPOLD DEMUYNCK | KREMERS P. | ALOIS TIMMERMANS | Europees Centrum voor Fruit en Groenten

CUVELIER FRERES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUVELIER FRERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08354797363. Het bedrijf CUVELIER FRERES bevindt zich op het adres: RUE SART-DAMES-AVELINES 4; 6210; LES BONS VILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in CUVELIER FRERES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUVELIER FRERES is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUVELIER FRERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUVELIER FRERES, openstaande posities, locatie van CUVELIER FRERES op de kaart.

CUVELIER FRERES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUVELIER FRERES, company assigned to the tax number BE08354797363. The company CUVELIER FRERES is located at the address: RUE SART-DAMES-AVELINES 4; 6210; LES BONS VILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in CUVELIER FRERES were not found.
The main activity of CUVELIER FRERES is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CUVELIER FRERES is not available. You also can look at reviews of CUVELIER FRERES, open positions, location of CUVELIER FRERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUVELIER FRERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUVELIER FRERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUVELIER FRERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUVELIER FRERES, employees, financial statistics.