ACM Urbano Junior bvba

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ACM Urbano Junior bvba
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ACM Urbano Junior bvba

Contactgegevens ACM Urbano Junior bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACM Urbano Junior bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACM Urbano Junior bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duinkerkseweg 20, Oostende, B-8400, België

Telefoon (phone): 32 59 70 44 42 32 59 70 44 42

Fax (fax): 32 59 80 42 38 32 59 80 42 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACM Urbano Junior bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACM Urbano Junior bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACM Urbano Junior bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACM Urbano Junior bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACM Urbano Junior bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACM Urbano Junior bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACM Urbano Junior bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACM Urbano Junior bvba
Products information ACM Urbano Junior bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03110473632
Ondernemingsnummer: 3959442138
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ACM Urbano Junior bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACM Urbano Junior bvba
(Get full report from official database of BE for ACM Urbano Junior bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACM Urbano Junior bvba
Addition kinds of activities for ACM Urbano Junior bvba

351102. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
22539901. Kraag en manchet sets, breien | Collar and cuff sets, knit
28340605. zetpillen | Suppositories
36210115. Voorgerechten, voor motoren | Starters, for motors
36610105. modems | Modems
37430302. Industriële locomotieven en onderdelen | Industrial locomotives and parts
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
73349900. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec

Werken bij ACM Urbano Junior bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACM Urbano Junior bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACM Urbano Junior bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACM Urbano Junior bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van ACM Urbano Junior bvba in sociale netwerken
Look for responds of ACM Urbano Junior bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACM Urbano Junior bvba. Laat een reactie achter voor ACM Urbano Junior bvba. ACM Urbano Junior bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACM Urbano Junior bvba. Leave a respond for ACM Urbano Junior bvba. ACM Urbano Junior bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACM Urbano Junior bvba op de google maps. Adres en contacten ACM Urbano Junior bvba
Location of ACM Urbano Junior bvba on the google maps. Address and contacts of ACM Urbano Junior bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come ACM Urbano Junior bvba ACM Urbano Junior bvba: V.C. COSMOS GANSHOREN | Vendenberghe D | LUDOTH?QUE ACIH | EDDY DE JONGHE INVEST | JANO

Other related companies as ACM Urbano Junior bvba: V.C. COSMOS GANSHOREN | Vendenberghe D | LUDOTH?QUE ACIH | EDDY DE JONGHE INVEST | JANO

ACM Urbano Junior bvba is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACM Urbano Junior bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110473632. Het bedrijf ACM Urbano Junior bvba bevindt zich op het adres: Duinkerkseweg 20, Oostende, B-8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACM Urbano Junior bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACM Urbano Junior bvba is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACM Urbano Junior bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACM Urbano Junior bvba, openstaande posities, locatie van ACM Urbano Junior bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACM Urbano Junior bvba is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACM Urbano Junior bvba, company assigned to the tax number BE03110473632. The company ACM Urbano Junior bvba is located at the address: Duinkerkseweg 20, Oostende, B-8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACM Urbano Junior bvba were not found.
The main activity of ACM Urbano Junior bvba is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACM Urbano Junior bvba is not available. You also can look at reviews of ACM Urbano Junior bvba, open positions, location of ACM Urbano Junior bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACM Urbano Junior bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACM Urbano Junior bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACM Urbano Junior bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACM Urbano Junior bvba, employees, financial statistics.