MARSH SA

Contactgegevens MARSH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARSH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARSH SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Du Souverain 2, 1170 Watermael-Boitsfor, België

Telefoon (phone): 32 26 74 91 22 32 26 74 91 22

Fax (fax): 32 26 74 99 45 32 26 74 99 45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARSH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARSH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARSH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARSH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARSH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARSH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARSH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARSH SA
Products information MARSH SA

BTW identificatienummer (tax): BE02994018554
Ondernemingsnummer: 6259979248
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Insurance agents

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARSH SA
(Get full report from official database of BE for MARSH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARSH SA
Addition kinds of activities for MARSH SA

348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
523103. Muurbedekkingen | Wallcoverings
871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
24529900. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
35360102. Davits | Davits
60999912. Automatisch teller machine (atm) netwerk | Automated teller machine (atm) network

Werken bij MARSH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARSH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARSH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARSH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van MARSH SA in sociale netwerken
Look for responds of MARSH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARSH SA. Laat een reactie achter voor MARSH SA. MARSH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARSH SA. Leave a respond for MARSH SA. MARSH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARSH SA op de google maps. Adres en contacten MARSH SA
Location of MARSH SA on the google maps. Address and contacts of MARSH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARSH SA MARSH SA: Henderick | ROLANDE VIVIER | GUILLAUME SERVATY | M.C. KEOGH | APOTH.VANSUMERE-DE PRETER

Other related companies as MARSH SA: Henderick | ROLANDE VIVIER | GUILLAUME SERVATY | M.C. KEOGH | APOTH.VANSUMERE-DE PRETER

MARSH SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARSH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02994018554. Het bedrijf MARSH SA bevindt zich op het adres: Boulevard Du Souverain 2, 1170 Watermael-Boitsfor. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Insurance agents.
De hoofdactiviteit van MARSH SA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARSH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARSH SA, openstaande posities, locatie van MARSH SA op de kaart.

MARSH SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARSH SA, company assigned to the tax number BE02994018554. The company MARSH SA is located at the address: Boulevard Du Souverain 2, 1170 Watermael-Boitsfor. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Insurance agents.
The main activity of MARSH SA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARSH SA is not available. You also can look at reviews of MARSH SA, open positions, location of MARSH SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARSH SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARSH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARSH SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARSH SA, employees, financial statistics.