Henderick

Contactgegevens Henderick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henderick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henderick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwijnaardsesteenweg 73; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 34 78; 09 222 51 43 (+32-09 222 34 78; 09 222 51 43) 09 222 34 78; 09 222 51 43 (+32-09 222 34 78; 09 222 51 43)

Fax (fax): 09 220 57 55 (+32-09 220 57 55) 09 220 57 55 (+32-09 220 57 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henderick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henderick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henderick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henderick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henderick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henderick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henderick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henderick
Products information Henderick

BTW identificatienummer (tax): BE09926666259
Ondernemingsnummer: 3543334960
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Furniture - General; Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henderick
(Get full report from official database of BE for Henderick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henderick
Addition kinds of activities for Henderick

281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
32510209. Silo tegel | Silo tile
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing

Werken bij Henderick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henderick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henderick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henderick. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Henderick in sociale netwerken
Look for responds of Henderick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henderick. Laat een reactie achter voor Henderick. Henderick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henderick. Leave a respond for Henderick. Henderick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henderick op de google maps. Adres en contacten Henderick
Location of Henderick on the google maps. Address and contacts of Henderick

Andere gerelateerde bedrijven als come Henderick Henderick: CHARLES MAGNEE | GENICOT THIERRY | EXPERTISEBUREAU DE KORT | JEAN DELHALLE | MAZUIN FR?RES

Other related companies as Henderick: CHARLES MAGNEE | GENICOT THIERRY | EXPERTISEBUREAU DE KORT | JEAN DELHALLE | MAZUIN FR?RES

Henderick is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Henderick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09926666259. Het bedrijf Henderick bevindt zich op het adres: Zwijnaardsesteenweg 73; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Furniture - General; Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van Henderick is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henderick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henderick, openstaande posities, locatie van Henderick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Henderick is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Henderick, company assigned to the tax number BE09926666259. The company Henderick is located at the address: Zwijnaardsesteenweg 73; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Furniture - General; Furniture - Armchairs.
The main activity of Henderick is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Henderick is not available. You also can look at reviews of Henderick, open positions, location of Henderick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henderick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henderick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henderick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henderick, employees, financial statistics.