CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA

Contactgegevens CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 126 Kouter, 9800 Deinze, België

Telefoon (phone): 32 93 86 90 91 32 93 86 90 91

Fax (fax): 32 93 86 97 66 32 93 86 97 66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA
Products information CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03401885986
Ondernemingsnummer: 5759277343
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Brokers - securities

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA
(Get full report from official database of BE for CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA
Addition kinds of activities for CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA

23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
24399904. Haken, houten dak | Trusses, wooden roof
28510000. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
34999915. Magneten, permanent: metallisch | Magnets, permanent: metallic
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services

Werken bij CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. Laat een reactie achter voor CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. Leave a respond for CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA. CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA op de google maps. Adres en contacten CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA
Location of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA on the google maps. Address and contacts of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA: SUNSET BOULEVARD | JOHAN DE WAELE | ROGER JOSSE | MOENS EUGEEN | TEGELDESIGN LUC GIJSEN

Other related companies as CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA: SUNSET BOULEVARD | JOHAN DE WAELE | ROGER JOSSE | MOENS EUGEEN | TEGELDESIGN LUC GIJSEN

CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03401885986. Het bedrijf CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA bevindt zich op het adres: 126 Kouter, 9800 Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Brokers - securities.
De hoofdactiviteit van CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, openstaande posities, locatie van CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA op de kaart.

CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, company assigned to the tax number BE03401885986. The company CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA is located at the address: 126 Kouter, 9800 Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Brokers - securities.
The main activity of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA is not available. You also can look at reviews of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, open positions, location of CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM VOOR SCRIPTOPHILIE BVBA, employees, financial statistics.