TEGELDESIGN LUC GIJSEN

Contactgegevens TEGELDESIGN LUC GIJSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEGELDESIGN LUC GIJSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEGELDESIGN LUC GIJSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 381; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89758201 (+32-89758201) 89758201 (+32-89758201)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEGELDESIGN LUC GIJSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEGELDESIGN LUC GIJSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEGELDESIGN LUC GIJSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEGELDESIGN LUC GIJSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEGELDESIGN LUC GIJSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEGELDESIGN LUC GIJSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEGELDESIGN LUC GIJSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEGELDESIGN LUC GIJSEN
Products information TEGELDESIGN LUC GIJSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TEGELDESIGN LUC GIJSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEGELDESIGN LUC GIJSEN
(Get full report from official database of BE for TEGELDESIGN LUC GIJSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEGELDESIGN LUC GIJSEN
Addition kinds of activities for TEGELDESIGN LUC GIJSEN

514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
20210000. Creamery boter | Creamery butter
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
56320000. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
79930203. Pinball machine | Pinball machine

Werken bij TEGELDESIGN LUC GIJSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEGELDESIGN LUC GIJSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEGELDESIGN LUC GIJSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEGELDESIGN LUC GIJSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van TEGELDESIGN LUC GIJSEN in sociale netwerken
Look for responds of TEGELDESIGN LUC GIJSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEGELDESIGN LUC GIJSEN. Laat een reactie achter voor TEGELDESIGN LUC GIJSEN. TEGELDESIGN LUC GIJSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEGELDESIGN LUC GIJSEN. Leave a respond for TEGELDESIGN LUC GIJSEN. TEGELDESIGN LUC GIJSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEGELDESIGN LUC GIJSEN op de google maps. Adres en contacten TEGELDESIGN LUC GIJSEN
Location of TEGELDESIGN LUC GIJSEN on the google maps. Address and contacts of TEGELDESIGN LUC GIJSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TEGELDESIGN LUC GIJSEN TEGELDESIGN LUC GIJSEN: COIFFURE SOFTLINE | Marie-Pierre | Huyssens L | Eric | B?P? CYCLES

Other related companies as TEGELDESIGN LUC GIJSEN: COIFFURE SOFTLINE | Marie-Pierre | Huyssens L | Eric | B?P? CYCLES

TEGELDESIGN LUC GIJSEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEGELDESIGN LUC GIJSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf TEGELDESIGN LUC GIJSEN bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 381; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in TEGELDESIGN LUC GIJSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEGELDESIGN LUC GIJSEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEGELDESIGN LUC GIJSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEGELDESIGN LUC GIJSEN, openstaande posities, locatie van TEGELDESIGN LUC GIJSEN op de kaart.

TEGELDESIGN LUC GIJSEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEGELDESIGN LUC GIJSEN, company assigned to the tax number BE08350402832. The company TEGELDESIGN LUC GIJSEN is located at the address: RIJKSWEG 381; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Products created in TEGELDESIGN LUC GIJSEN were not found.
The main activity of TEGELDESIGN LUC GIJSEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TEGELDESIGN LUC GIJSEN is not available. You also can look at reviews of TEGELDESIGN LUC GIJSEN, open positions, location of TEGELDESIGN LUC GIJSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEGELDESIGN LUC GIJSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEGELDESIGN LUC GIJSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEGELDESIGN LUC GIJSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEGELDESIGN LUC GIJSEN, employees, financial statistics.