CENTRE EUR EVOL ECONOM SA

Contactgegevens CENTRE EUR EVOL ECONOM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE EUR EVOL ECONOM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE EUR EVOL ECONOM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jean Burgers 4 BP137, 1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 23 40 04 10 32 23 40 04 10

Fax (fax): 32 23 47 03 29 32 23 47 03 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE EUR EVOL ECONOM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE EUR EVOL ECONOM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE EUR EVOL ECONOM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE EUR EVOL ECONOM SA
Products information CENTRE EUR EVOL ECONOM SA

BTW identificatienummer (tax): BE09453155517
Ondernemingsnummer: 8312500000
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Financial advisers

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE EUR EVOL ECONOM SA
(Get full report from official database of BE for CENTRE EUR EVOL ECONOM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE EUR EVOL ECONOM SA
Addition kinds of activities for CENTRE EUR EVOL ECONOM SA

317202. Lederen hoesjes | Leather cases
703299. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
28740100. fosfaten | Phosphates
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins

Werken bij CENTRE EUR EVOL ECONOM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE EUR EVOL ECONOM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Lakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van CENTRE EUR EVOL ECONOM SA in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. Laat een reactie achter voor CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. CENTRE EUR EVOL ECONOM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. Leave a respond for CENTRE EUR EVOL ECONOM SA. CENTRE EUR EVOL ECONOM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE EUR EVOL ECONOM SA op de google maps. Adres en contacten CENTRE EUR EVOL ECONOM SA
Location of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA on the google maps. Address and contacts of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE EUR EVOL ECONOM SA CENTRE EUR EVOL ECONOM SA: COPPENS | VERZORGINGSCENTRA PEDICHA | GROENTEN- EN FRUITWEELDE | Abeels M (DO) | LUCIANUS LOWET

Other related companies as CENTRE EUR EVOL ECONOM SA: COPPENS | VERZORGINGSCENTRA PEDICHA | GROENTEN- EN FRUITWEELDE | Abeels M (DO) | LUCIANUS LOWET

CENTRE EUR EVOL ECONOM SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09453155517. Het bedrijf CENTRE EUR EVOL ECONOM SA bevindt zich op het adres: Avenue Jean Burgers 4 BP137, 1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Financial advisers.
De hoofdactiviteit van CENTRE EUR EVOL ECONOM SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE EUR EVOL ECONOM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, openstaande posities, locatie van CENTRE EUR EVOL ECONOM SA op de kaart.

CENTRE EUR EVOL ECONOM SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, company assigned to the tax number BE09453155517. The company CENTRE EUR EVOL ECONOM SA is located at the address: Avenue Jean Burgers 4 BP137, 1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Financial advisers.
The main activity of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA is not available. You also can look at reviews of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, open positions, location of CENTRE EUR EVOL ECONOM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE EUR EVOL ECONOM SA, employees, financial statistics.