GROENTEN- EN FRUITWEELDE

Contactgegevens GROENTEN- EN FRUITWEELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROENTEN- EN FRUITWEELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROENTEN- EN FRUITWEELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP LEBBEKE 76; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52355912 (+32-52355912) 52355912 (+32-52355912)

Fax (fax): +32 (61) 718-50-12 +32 (61) 718-50-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROENTEN- EN FRUITWEELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROENTEN- EN FRUITWEELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROENTEN- EN FRUITWEELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROENTEN- EN FRUITWEELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROENTEN- EN FRUITWEELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROENTEN- EN FRUITWEELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROENTEN- EN FRUITWEELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROENTEN- EN FRUITWEELDE
Products information GROENTEN- EN FRUITWEELDE

BTW identificatienummer (tax): BE03274444580
Ondernemingsnummer: 3012695312
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GROENTEN- EN FRUITWEELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROENTEN- EN FRUITWEELDE
(Get full report from official database of BE for GROENTEN- EN FRUITWEELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROENTEN- EN FRUITWEELDE
Addition kinds of activities for GROENTEN- EN FRUITWEELDE

203202. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric
35520202. Borduurmachines | Embroidery machines
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery

Werken bij GROENTEN- EN FRUITWEELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROENTEN- EN FRUITWEELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROENTEN- EN FRUITWEELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROENTEN- EN FRUITWEELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van GROENTEN- EN FRUITWEELDE in sociale netwerken
Look for responds of GROENTEN- EN FRUITWEELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROENTEN- EN FRUITWEELDE. Laat een reactie achter voor GROENTEN- EN FRUITWEELDE. GROENTEN- EN FRUITWEELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROENTEN- EN FRUITWEELDE. Leave a respond for GROENTEN- EN FRUITWEELDE. GROENTEN- EN FRUITWEELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROENTEN- EN FRUITWEELDE op de google maps. Adres en contacten GROENTEN- EN FRUITWEELDE
Location of GROENTEN- EN FRUITWEELDE on the google maps. Address and contacts of GROENTEN- EN FRUITWEELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GROENTEN- EN FRUITWEELDE GROENTEN- EN FRUITWEELDE: STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Dubbel Punt BVBA | V.C. XHOFFRAIX | P. CNUDDE | LUC POPELIER

Other related companies as GROENTEN- EN FRUITWEELDE: STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Dubbel Punt BVBA | V.C. XHOFFRAIX | P. CNUDDE | LUC POPELIER

GROENTEN- EN FRUITWEELDE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROENTEN- EN FRUITWEELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03274444580. Het bedrijf GROENTEN- EN FRUITWEELDE bevindt zich op het adres: STEENWEG OP LEBBEKE 76; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in GROENTEN- EN FRUITWEELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROENTEN- EN FRUITWEELDE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROENTEN- EN FRUITWEELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROENTEN- EN FRUITWEELDE, openstaande posities, locatie van GROENTEN- EN FRUITWEELDE op de kaart.

GROENTEN- EN FRUITWEELDE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROENTEN- EN FRUITWEELDE, company assigned to the tax number BE03274444580. The company GROENTEN- EN FRUITWEELDE is located at the address: STEENWEG OP LEBBEKE 76; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in GROENTEN- EN FRUITWEELDE were not found.
The main activity of GROENTEN- EN FRUITWEELDE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROENTEN- EN FRUITWEELDE is not available. You also can look at reviews of GROENTEN- EN FRUITWEELDE, open positions, location of GROENTEN- EN FRUITWEELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROENTEN- EN FRUITWEELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROENTEN- EN FRUITWEELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROENTEN- EN FRUITWEELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROENTEN- EN FRUITWEELDE, employees, financial statistics.