A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA
Private companiesCoal Mining • A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA

Contactgegevens A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Armoedestraat 18, 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 32 51 24 23 63 32 51 24 23 63

Fax (fax): +32 (82) 344-15-48 +32 (82) 344-15-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA
Products information A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04701568603
Ondernemingsnummer: 7933471679
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Consultants, financial analysis

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA
(Get full report from official database of BE for A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA
Addition kinds of activities for A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA

1751. Timmerwerk | Carpentry work
7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
332500. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
59490102. Stof, restanten | Fabric, remnants
76992400. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services

Werken bij A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. Laat een reactie achter voor A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. Leave a respond for A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA. A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA op de google maps. Adres en contacten A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA
Location of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA on the google maps. Address and contacts of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA: Lauwers Zakenkantoor BVBA | COIFFURE JACQUELINE | De Loecker Hedwige | SAMUEL HEUVINCK | THIERRY GIOT-BOGAERTS

Other related companies as A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA: Lauwers Zakenkantoor BVBA | COIFFURE JACQUELINE | De Loecker Hedwige | SAMUEL HEUVINCK | THIERRY GIOT-BOGAERTS

A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04701568603. Het bedrijf A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA bevindt zich op het adres: Armoedestraat 18, 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Consultants, financial analysis.
De hoofdactiviteit van A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, openstaande posities, locatie van A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA op de kaart.

A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, company assigned to the tax number BE04701568603. The company A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA is located at the address: Armoedestraat 18, 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 839,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Consultants, financial analysis.
The main activity of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA is not available. You also can look at reviews of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, open positions, location of A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.V.-ACCOUNTANTS BVBA, employees, financial statistics.