Cousaert Meubles S.P.R.L.

Contactgegevens Cousaert Meubles S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cousaert Meubles S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cousaert Meubles S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue D'Anseroeul 4 7750 Mont-de-l'Enclus, België

Telefoon (phone): 70 (+32-70) 70 (+32-70)

Fax (fax): 70 (+32-70) 70 (+32-70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cousaert Meubles S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cousaert Meubles S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cousaert Meubles S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cousaert Meubles S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cousaert Meubles S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cousaert Meubles S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cousaert Meubles S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cousaert Meubles S.P.R.L.
Products information Cousaert Meubles S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09513854980
Ondernemingsnummer: 3122833251
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Furniture components of wood and derived timber products

Product categorie (product category): Furniture Components Of Wood And Derived Timber Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cousaert Meubles S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Cousaert Meubles S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cousaert Meubles S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Cousaert Meubles S.P.R.L.

753202. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
30691004. Harde rubberen producten, niet inbegrepen | Hard rubber products, nec
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)

Werken bij Cousaert Meubles S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cousaert Meubles S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cousaert Meubles S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cousaert Meubles S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Cousaert Meubles S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Cousaert Meubles S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cousaert Meubles S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Cousaert Meubles S.P.R.L.. Cousaert Meubles S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cousaert Meubles S.P.R.L.. Leave a respond for Cousaert Meubles S.P.R.L.. Cousaert Meubles S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cousaert Meubles S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Cousaert Meubles S.P.R.L.
Location of Cousaert Meubles S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Cousaert Meubles S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cousaert Meubles S.P.R.L. Cousaert Meubles S.P.R.L.: EVASION | CHRISTIAENSEN | Dufranne Beno?t | Metadesign | WILLEM MATTELIN

Other related companies as Cousaert Meubles S.P.R.L.: EVASION | CHRISTIAENSEN | Dufranne Beno?t | Metadesign | WILLEM MATTELIN

Cousaert Meubles S.P.R.L. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cousaert Meubles S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09513854980. Het bedrijf Cousaert Meubles S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue D'Anseroeul 4 7750 Mont-de-l'Enclus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture Components Of Wood And Derived Timber Products. Lijst met producten zijn Furniture components of wood and derived timber products.
De hoofdactiviteit van Cousaert Meubles S.P.R.L. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cousaert Meubles S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cousaert Meubles S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Cousaert Meubles S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cousaert Meubles S.P.R.L. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cousaert Meubles S.P.R.L., company assigned to the tax number BE09513854980. The company Cousaert Meubles S.P.R.L. is located at the address: Rue D'Anseroeul 4 7750 Mont-de-l'Enclus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture Components Of Wood And Derived Timber Products. List of products are Furniture components of wood and derived timber products.
The main activity of Cousaert Meubles S.P.R.L. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cousaert Meubles S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Cousaert Meubles S.P.R.L., open positions, location of Cousaert Meubles S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cousaert Meubles S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cousaert Meubles S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cousaert Meubles S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cousaert Meubles S.P.R.L., employees, financial statistics.