WILLEM MATTELIN

Contactgegevens WILLEM MATTELIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEM MATTELIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEM MATTELIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MIDI 14B1; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55213758 (+32-55213758) 55213758 (+32-55213758)

Fax (fax): +32 (87) 377-78-50 +32 (87) 377-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEM MATTELIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEM MATTELIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEM MATTELIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEM MATTELIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEM MATTELIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEM MATTELIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEM MATTELIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEM MATTELIN
Products information WILLEM MATTELIN

BTW identificatienummer (tax): BE07284729003
Ondernemingsnummer: 7762359619
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEM MATTELIN
(Get full report from official database of BE for WILLEM MATTELIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEM MATTELIN
Addition kinds of activities for WILLEM MATTELIN

3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
28999904. blauwen | Bluing
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
36330000. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
38240105. Vloeistofmeters, n.v. | Liquid meters, nec
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij WILLEM MATTELIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEM MATTELIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEM MATTELIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEM MATTELIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

Zoek naar antwoorden van WILLEM MATTELIN in sociale netwerken
Look for responds of WILLEM MATTELIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEM MATTELIN. Laat een reactie achter voor WILLEM MATTELIN. WILLEM MATTELIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEM MATTELIN. Leave a respond for WILLEM MATTELIN. WILLEM MATTELIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEM MATTELIN op de google maps. Adres en contacten WILLEM MATTELIN
Location of WILLEM MATTELIN on the google maps. Address and contacts of WILLEM MATTELIN

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEM MATTELIN WILLEM MATTELIN: ANUBIS PATRIM. PLAN.CONS. | MARCEL BENOOT | RAMSES SANDERS | Soliner SPRL | JVMEDIC

Other related companies as WILLEM MATTELIN: ANUBIS PATRIM. PLAN.CONS. | MARCEL BENOOT | RAMSES SANDERS | Soliner SPRL | JVMEDIC

WILLEM MATTELIN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEM MATTELIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07284729003. Het bedrijf WILLEM MATTELIN bevindt zich op het adres: RUE DU MIDI 14B1; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
De hoofdactiviteit van WILLEM MATTELIN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEM MATTELIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEM MATTELIN, openstaande posities, locatie van WILLEM MATTELIN op de kaart.

WILLEM MATTELIN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEM MATTELIN, company assigned to the tax number BE07284729003. The company WILLEM MATTELIN is located at the address: RUE DU MIDI 14B1; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
The main activity of WILLEM MATTELIN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEM MATTELIN is not available. You also can look at reviews of WILLEM MATTELIN, open positions, location of WILLEM MATTELIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEM MATTELIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEM MATTELIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEM MATTELIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEM MATTELIN, employees, financial statistics.