Alpac-Move

Contactgegevens Alpac-Move: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpac-Move: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpac-Move

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fleuristes 5; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 331 44 83; 02 377 96 50; 02 465 10 00; 02 465 98 29 (+32-02 331 44 83; 02 377 96 50; 02 465 10 00; 02 465 98 29) 02 331 44 83; 02 377 96 50; 02 465 10 00; 02 465 98 29 (+32-02 331 44 83; 02 377 96 50; 02 465 10 00; 02 465 98 29)

Fax (fax): 02 377 52 56; 02 465 04 53 (+32-02 377 52 56; 02 465 04 53) 02 377 52 56; 02 465 04 53 (+32-02 377 52 56; 02 465 04 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpac-Move: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpac-Move"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpac-Move"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpac-Move, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpac-Move. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpac-Move, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpac-Move. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpac-Move
Products information Alpac-Move

BTW identificatienummer (tax): BE09633880615
Ondernemingsnummer: 8987609863
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Removals; Transport - Art goods; Packing (Marine & air transport)

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpac-Move
(Get full report from official database of BE for Alpac-Move)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpac-Move
Addition kinds of activities for Alpac-Move

28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
51370401. Kleding riemen, vrouwen en kinderen | Apparel belts, women's and children's
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
73729907. Utility computer software | Utility computer software
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
95120403. Land-, minerale- en wildlife conservation, provincie overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, county government

Werken bij Alpac-Move: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpac-Move: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpac-Move. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpac-Move. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Alpac-Move in sociale netwerken
Look for responds of Alpac-Move in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpac-Move. Laat een reactie achter voor Alpac-Move. Alpac-Move bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpac-Move. Leave a respond for Alpac-Move. Alpac-Move on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpac-Move op de google maps. Adres en contacten Alpac-Move
Location of Alpac-Move on the google maps. Address and contacts of Alpac-Move

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpac-Move Alpac-Move: FRANCOISE SOKAY | LWA | WILLY VERLEDENS | Sir猫ne (La) | ELKE'S FRUIT

Other related companies as Alpac-Move: FRANCOISE SOKAY | LWA | WILLY VERLEDENS | Sir猫ne (La) | ELKE'S FRUIT

Alpac-Move is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpac-Move, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09633880615. Het bedrijf Alpac-Move bevindt zich op het adres: Rue des Fleuristes 5; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Removals; Transport - Art goods; Packing (Marine & air transport).
De hoofdactiviteit van Alpac-Move is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpac-Move is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpac-Move, openstaande posities, locatie van Alpac-Move op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpac-Move is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alpac-Move, company assigned to the tax number BE09633880615. The company Alpac-Move is located at the address: Rue des Fleuristes 5; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Storage. List of products are Removals; Transport - Art goods; Packing (Marine & air transport).
The main activity of Alpac-Move is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpac-Move is not available. You also can look at reviews of Alpac-Move, open positions, location of Alpac-Move on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpac-Move, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpac-Move, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpac-Move, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpac-Move, employees, financial statistics.