Buges Inter SPRL

Contactgegevens Buges Inter SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buges Inter SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buges Inter SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Pierre Curie 23; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 649 13 40 (+32-02 649 13 40) 02 649 13 40 (+32-02 649 13 40)

Fax (fax): 02 646 62 71 (+32-02 646 62 71) 02 646 62 71 (+32-02 646 62 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buges Inter SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buges Inter SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buges Inter SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buges Inter SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buges Inter SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buges Inter SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buges Inter SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buges Inter SPRL
Products information Buges Inter SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05258850097
Ondernemingsnummer: 2273590087
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Fiduciairies; Bookkeeping service

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buges Inter SPRL
(Get full report from official database of BE for Buges Inter SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buges Inter SPRL
Addition kinds of activities for Buges Inter SPRL

6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
738910. Telefoondiensten | Telephone services
806999. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
32910101. Pads, schuren: zeep geïmpregneerd | Pads, scouring: soap impregnated
36790300. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij Buges Inter SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buges Inter SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buges Inter SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buges Inter SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Buges Inter SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Buges Inter SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buges Inter SPRL. Laat een reactie achter voor Buges Inter SPRL. Buges Inter SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buges Inter SPRL. Leave a respond for Buges Inter SPRL. Buges Inter SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buges Inter SPRL op de google maps. Adres en contacten Buges Inter SPRL
Location of Buges Inter SPRL on the google maps. Address and contacts of Buges Inter SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Buges Inter SPRL Buges Inter SPRL: Vandersickel NV | Wishbone Tattoo | M?DICALINE | INTERTEX | BAERT-VAN DE WAEYENBERG

Other related companies as Buges Inter SPRL: Vandersickel NV | Wishbone Tattoo | M?DICALINE | INTERTEX | BAERT-VAN DE WAEYENBERG

Buges Inter SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buges Inter SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05258850097. Het bedrijf Buges Inter SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Pierre Curie 23; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Lijst met producten zijn Fiduciairies; Bookkeeping service.
De hoofdactiviteit van Buges Inter SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buges Inter SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buges Inter SPRL, openstaande posities, locatie van Buges Inter SPRL op de kaart.

Buges Inter SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buges Inter SPRL, company assigned to the tax number BE05258850097. The company Buges Inter SPRL is located at the address: Avenue Pierre Curie 23; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. List of products are Fiduciairies; Bookkeeping service.
The main activity of Buges Inter SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Buges Inter SPRL is not available. You also can look at reviews of Buges Inter SPRL, open positions, location of Buges Inter SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buges Inter SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buges Inter SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buges Inter SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buges Inter SPRL, employees, financial statistics.