BAERT-VAN DE WAEYENBERG

Contactgegevens BAERT-VAN DE WAEYENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAERT-VAN DE WAEYENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAERT-VAN DE WAEYENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 232; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27312780 (+32-27312780) 27312780 (+32-27312780)

Fax (fax): +32 (19) 699-74-43 +32 (19) 699-74-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAERT-VAN DE WAEYENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAERT-VAN DE WAEYENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAERT-VAN DE WAEYENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAERT-VAN DE WAEYENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAERT-VAN DE WAEYENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAERT-VAN DE WAEYENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAERT-VAN DE WAEYENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAERT-VAN DE WAEYENBERG
Products information BAERT-VAN DE WAEYENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE02738311767
Ondernemingsnummer: 5113281250
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BAERT-VAN DE WAEYENBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAERT-VAN DE WAEYENBERG
(Get full report from official database of BE for BAERT-VAN DE WAEYENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAERT-VAN DE WAEYENBERG
Addition kinds of activities for BAERT-VAN DE WAEYENBERG

738907. Afwerking diensten | Finishing services
02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
36459908. Wandlampen | Wall lamps
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec

Werken bij BAERT-VAN DE WAEYENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAERT-VAN DE WAEYENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAERT-VAN DE WAEYENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAERT-VAN DE WAEYENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

Zoek naar antwoorden van BAERT-VAN DE WAEYENBERG in sociale netwerken
Look for responds of BAERT-VAN DE WAEYENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAERT-VAN DE WAEYENBERG. Laat een reactie achter voor BAERT-VAN DE WAEYENBERG. BAERT-VAN DE WAEYENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAERT-VAN DE WAEYENBERG. Leave a respond for BAERT-VAN DE WAEYENBERG. BAERT-VAN DE WAEYENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAERT-VAN DE WAEYENBERG op de google maps. Adres en contacten BAERT-VAN DE WAEYENBERG
Location of BAERT-VAN DE WAEYENBERG on the google maps. Address and contacts of BAERT-VAN DE WAEYENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come BAERT-VAN DE WAEYENBERG BAERT-VAN DE WAEYENBERG: MINISTERIE VAN MIDDENSTAND EN LANDBOUW | FA. PIMENTA | Floral SA | JOHAN CLEYNEN | ST. BINNEMANS

Other related companies as BAERT-VAN DE WAEYENBERG: MINISTERIE VAN MIDDENSTAND EN LANDBOUW | FA. PIMENTA | Floral SA | JOHAN CLEYNEN | ST. BINNEMANS

BAERT-VAN DE WAEYENBERG is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAERT-VAN DE WAEYENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738311767. Het bedrijf BAERT-VAN DE WAEYENBERG bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 232; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in BAERT-VAN DE WAEYENBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAERT-VAN DE WAEYENBERG is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAERT-VAN DE WAEYENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAERT-VAN DE WAEYENBERG, openstaande posities, locatie van BAERT-VAN DE WAEYENBERG op de kaart.

BAERT-VAN DE WAEYENBERG is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAERT-VAN DE WAEYENBERG, company assigned to the tax number BE02738311767. The company BAERT-VAN DE WAEYENBERG is located at the address: MECHELSESTEENWEG 232; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in BAERT-VAN DE WAEYENBERG were not found.
The main activity of BAERT-VAN DE WAEYENBERG is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAERT-VAN DE WAEYENBERG is not available. You also can look at reviews of BAERT-VAN DE WAEYENBERG, open positions, location of BAERT-VAN DE WAEYENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAERT-VAN DE WAEYENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAERT-VAN DE WAEYENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAERT-VAN DE WAEYENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAERT-VAN DE WAEYENBERG, employees, financial statistics.