SMETS HOME & GARDEN NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • SMETS HOME & GARDEN NV
Private companiesPaper and Allied Products • SMETS HOME & GARDEN NV

Contactgegevens SMETS HOME & GARDEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMETS HOME & GARDEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMETS HOME & GARDEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gravenstraat 26; 3220; Holsbeek (Kortrijk-Dutsel), België

Telefoon (phone): 016 62 11 19; 016 62 14 84 (+32-016 62 11 19; 016 62 14 84) 016 62 11 19; 016 62 14 84 (+32-016 62 11 19; 016 62 14 84)

Fax (fax): +32 (16) 143-87-71 +32 (16) 143-87-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMETS HOME & GARDEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMETS HOME & GARDEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMETS HOME & GARDEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMETS HOME & GARDEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMETS HOME & GARDEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMETS HOME & GARDEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMETS HOME & GARDEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMETS HOME & GARDEN NV
Products information SMETS HOME & GARDEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06922454833
Ondernemingsnummer: 1758605957
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Landscape architects; Ponds - Laying-out & Access.; Garden wood; Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMETS HOME & GARDEN NV
(Get full report from official database of BE for SMETS HOME & GARDEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMETS HOME & GARDEN NV
Addition kinds of activities for SMETS HOME & GARDEN NV

5198. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
30690104. Fontein spuiten, rubber | Fountain syringes, rubber
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
60119901. Federale reserve takken | Federal reserve branches
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional

Werken bij SMETS HOME & GARDEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMETS HOME & GARDEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMETS HOME & GARDEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMETS HOME & GARDEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde thuishulp (Arendonk) via dienstencheques (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van SMETS HOME & GARDEN NV in sociale netwerken
Look for responds of SMETS HOME & GARDEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMETS HOME & GARDEN NV. Laat een reactie achter voor SMETS HOME & GARDEN NV. SMETS HOME & GARDEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMETS HOME & GARDEN NV. Leave a respond for SMETS HOME & GARDEN NV. SMETS HOME & GARDEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMETS HOME & GARDEN NV op de google maps. Adres en contacten SMETS HOME & GARDEN NV
Location of SMETS HOME & GARDEN NV on the google maps. Address and contacts of SMETS HOME & GARDEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SMETS HOME & GARDEN NV SMETS HOME & GARDEN NV: BENNY DE MEDTS | ROBERT MARTENS | SWINNEN E-MVK | Fagneray-Devaux L | FEDERALE POLITIE

Other related companies as SMETS HOME & GARDEN NV: BENNY DE MEDTS | ROBERT MARTENS | SWINNEN E-MVK | Fagneray-Devaux L | FEDERALE POLITIE

SMETS HOME & GARDEN NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMETS HOME & GARDEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06922454833. Het bedrijf SMETS HOME & GARDEN NV bevindt zich op het adres: Gravenstraat 26; 3220; Holsbeek (Kortrijk-Dutsel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Garden. Lijst met producten zijn Landscape architects; Ponds - Laying-out & Access.; Garden wood; Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van SMETS HOME & GARDEN NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMETS HOME & GARDEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMETS HOME & GARDEN NV, openstaande posities, locatie van SMETS HOME & GARDEN NV op de kaart.

SMETS HOME & GARDEN NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMETS HOME & GARDEN NV, company assigned to the tax number BE06922454833. The company SMETS HOME & GARDEN NV is located at the address: Gravenstraat 26; 3220; Holsbeek (Kortrijk-Dutsel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 857,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Garden. List of products are Landscape architects; Ponds - Laying-out & Access.; Garden wood; Pet shops - Retail.
The main activity of SMETS HOME & GARDEN NV is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SMETS HOME & GARDEN NV is not available. You also can look at reviews of SMETS HOME & GARDEN NV, open positions, location of SMETS HOME & GARDEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMETS HOME & GARDEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMETS HOME & GARDEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMETS HOME & GARDEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMETS HOME & GARDEN NV, employees, financial statistics.