Louwet R

Contactgegevens Louwet R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louwet R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louwet R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldwal 92; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 42 69 (+32-012 23 42 69) 012 23 42 69 (+32-012 23 42 69)

Fax (fax): +32 (14) 264-30-70 +32 (14) 264-30-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louwet R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louwet R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louwet R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louwet R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louwet R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louwet R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louwet R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louwet R
Products information Louwet R

BTW identificatienummer (tax): BE07546203613
Ondernemingsnummer: 5483795166
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Louwet R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louwet R
(Get full report from official database of BE for Louwet R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louwet R
Addition kinds of activities for Louwet R

22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
32720713. Steen, betonbeton | Stone, cast concrete
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
51369901. Shirts, mannen en jongens | Shirts, men's and boys'
59991802. bassinets | Bassinets

Werken bij Louwet R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louwet R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louwet R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louwet R. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

Zoek naar antwoorden van Louwet R in sociale netwerken
Look for responds of Louwet R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louwet R. Laat een reactie achter voor Louwet R. Louwet R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louwet R. Leave a respond for Louwet R. Louwet R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louwet R op de google maps. Adres en contacten Louwet R
Location of Louwet R on the google maps. Address and contacts of Louwet R

Andere gerelateerde bedrijven als come Louwet R Louwet R: COIFFURE JACQUELINE | LAURENCE CULOT | CRICKET & CO | ASTRAL (TRAL RENTCAR) | Bimeko NV

Other related companies as Louwet R: COIFFURE JACQUELINE | LAURENCE CULOT | CRICKET & CO | ASTRAL (TRAL RENTCAR) | Bimeko NV

Louwet R is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Louwet R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07546203613. Het bedrijf Louwet R bevindt zich op het adres: Leopoldwal 92; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Art. Producten gemaakt in Louwet R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Louwet R is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louwet R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louwet R, openstaande posities, locatie van Louwet R op de kaart.

Louwet R is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Louwet R, company assigned to the tax number BE07546203613. The company Louwet R is located at the address: Leopoldwal 92; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Art. Products created in Louwet R were not found.
The main activity of Louwet R is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Louwet R is not available. You also can look at reviews of Louwet R, open positions, location of Louwet R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louwet R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louwet R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louwet R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louwet R, employees, financial statistics.