Bimeko NV

Contactgegevens Bimeko NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bimeko NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bimeko NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jansstraat 94 8791 Beveren (Leie), België

Telefoon (phone): 056.71 23 21 (+32-056.71 23 21) 056.71 23 21 (+32-056.71 23 21)

Fax (fax): 056.71 04 15 (+32-056.71 04 15) 056.71 04 15 (+32-056.71 04 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bimeko NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bimeko NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bimeko NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bimeko NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bimeko NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bimeko NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bimeko NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bimeko NV
Products information Bimeko NV

BTW identificatienummer (tax): BE01419677734
Ondernemingsnummer: 3907806396
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sweatshirts; T-shirts

Product categorie (product category): Polo Shirts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bimeko NV
(Get full report from official database of BE for Bimeko NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bimeko NV
Addition kinds of activities for Bimeko NV

14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant

Werken bij Bimeko NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bimeko NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bimeko NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bimeko NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Bimeko NV in sociale netwerken
Look for responds of Bimeko NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bimeko NV. Laat een reactie achter voor Bimeko NV. Bimeko NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bimeko NV. Leave a respond for Bimeko NV. Bimeko NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bimeko NV op de google maps. Adres en contacten Bimeko NV
Location of Bimeko NV on the google maps. Address and contacts of Bimeko NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bimeko NV Bimeko NV: HUIS VERDUYN | LES CAPRICES D'HARMONY | IL GIARDINO | ALLAERT ALUMINIUM | JOHAN VANDEWIELE

Other related companies as Bimeko NV: HUIS VERDUYN | LES CAPRICES D'HARMONY | IL GIARDINO | ALLAERT ALUMINIUM | JOHAN VANDEWIELE

Bimeko NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bimeko NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01419677734. Het bedrijf Bimeko NV bevindt zich op het adres: Sint-Jansstraat 94 8791 Beveren (Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Polo Shirts. Lijst met producten zijn Sweatshirts; T-shirts.
De hoofdactiviteit van Bimeko NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bimeko NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bimeko NV, openstaande posities, locatie van Bimeko NV op de kaart.

Bimeko NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bimeko NV, company assigned to the tax number BE01419677734. The company Bimeko NV is located at the address: Sint-Jansstraat 94 8791 Beveren (Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Polo Shirts. List of products are Sweatshirts; T-shirts.
The main activity of Bimeko NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bimeko NV is not available. You also can look at reviews of Bimeko NV, open positions, location of Bimeko NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bimeko NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bimeko NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bimeko NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bimeko NV, employees, financial statistics.