Bonamie Shop Design B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Bonamie Shop Design B.V.B.A.
Private companiesLegal Services • Bonamie Shop Design B.V.B.A.

Contactgegevens Bonamie Shop Design B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonamie Shop Design B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonamie Shop Design B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijfwindgatenstraat 26 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonamie Shop Design B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonamie Shop Design B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonamie Shop Design B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonamie Shop Design B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonamie Shop Design B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonamie Shop Design B.V.B.A.
Products information Bonamie Shop Design B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07026000976
Ondernemingsnummer: 4552703857
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Shopfitting services

Product categorie (product category): Furnishing And Equipping Of Industrial And Office Buildings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonamie Shop Design B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Bonamie Shop Design B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonamie Shop Design B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Bonamie Shop Design B.V.B.A.

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
8111. Legale diensten | Legal services
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij Bonamie Shop Design B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonamie Shop Design B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van Bonamie Shop Design B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Bonamie Shop Design B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Bonamie Shop Design B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Leave a respond for Bonamie Shop Design B.V.B.A.. Bonamie Shop Design B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonamie Shop Design B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Bonamie Shop Design B.V.B.A.
Location of Bonamie Shop Design B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Bonamie Shop Design B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonamie Shop Design B.V.B.A. Bonamie Shop Design B.V.B.A.: ASLK-CGER Bank | ALAIN DE WINIWARTER | L. SEGHERS | Veilingzaal Der Gerechtsdeurwaarders | Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e de St-Gilles

Other related companies as Bonamie Shop Design B.V.B.A.: ASLK-CGER Bank | ALAIN DE WINIWARTER | L. SEGHERS | Veilingzaal Der Gerechtsdeurwaarders | Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e de St-Gilles

Bonamie Shop Design B.V.B.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonamie Shop Design B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07026000976. Het bedrijf Bonamie Shop Design B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Vijfwindgatenstraat 26 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furnishing And Equipping Of Industrial And Office Buildings. Lijst met producten zijn Shopfitting services.
De hoofdactiviteit van Bonamie Shop Design B.V.B.A. is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonamie Shop Design B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonamie Shop Design B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Bonamie Shop Design B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bonamie Shop Design B.V.B.A. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bonamie Shop Design B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07026000976. The company Bonamie Shop Design B.V.B.A. is located at the address: Vijfwindgatenstraat 26 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furnishing And Equipping Of Industrial And Office Buildings. List of products are Shopfitting services.
The main activity of Bonamie Shop Design B.V.B.A. is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonamie Shop Design B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Bonamie Shop Design B.V.B.A., open positions, location of Bonamie Shop Design B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonamie Shop Design B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonamie Shop Design B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonamie Shop Design B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonamie Shop Design B.V.B.A., employees, financial statistics.