Roger SCRL

Contactgegevens Roger SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roger SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roger SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Wellin 105; 5574; Beauraing (Pondr?me), België

Telefoon (phone): 082 71 11 88 (+32-082 71 11 88) 082 71 11 88 (+32-082 71 11 88)

Fax (fax): 082 71 35 39 (+32-082 71 35 39) 082 71 35 39 (+32-082 71 35 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roger SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roger SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roger SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roger SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roger SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roger SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roger SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roger SCRL
Products information Roger SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE04429107666
Ondernemingsnummer: 5164916992
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Roger SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roger SCRL
(Get full report from official database of BE for Roger SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roger SCRL
Addition kinds of activities for Roger SCRL

335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
59990908. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij Roger SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roger SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roger SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roger SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van Roger SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Roger SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roger SCRL. Laat een reactie achter voor Roger SCRL. Roger SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roger SCRL. Leave a respond for Roger SCRL. Roger SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roger SCRL op de google maps. Adres en contacten Roger SCRL
Location of Roger SCRL on the google maps. Address and contacts of Roger SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Roger SCRL Roger SCRL: JEAN-MARIE CHRISTIAENS | GRAND GARAGE DU NORD SA | LAMBO LABORATORIA | LOGGHE-VANHOOREN BVBA | Cybernetic Systems

Other related companies as Roger SCRL: JEAN-MARIE CHRISTIAENS | GRAND GARAGE DU NORD SA | LAMBO LABORATORIA | LOGGHE-VANHOOREN BVBA | Cybernetic Systems

Roger SCRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roger SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04429107666. Het bedrijf Roger SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Wellin 105; 5574; Beauraing (Pondr?me). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Roger SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roger SCRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roger SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roger SCRL, openstaande posities, locatie van Roger SCRL op de kaart.

Roger SCRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roger SCRL, company assigned to the tax number BE04429107666. The company Roger SCRL is located at the address: Rue de Wellin 105; 5574; Beauraing (Pondr?me). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. Products created in Roger SCRL were not found.
The main activity of Roger SCRL is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Roger SCRL is not available. You also can look at reviews of Roger SCRL, open positions, location of Roger SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roger SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roger SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roger SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roger SCRL, employees, financial statistics.