LAMBO LABORATORIA

Contactgegevens LAMBO LABORATORIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBO LABORATORIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBO LABORATORIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIETER DE SMETHSTRAAT 7; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32362364 32362364

Fax (fax): +32 (58) 473-52-40 +32 (58) 473-52-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBO LABORATORIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBO LABORATORIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBO LABORATORIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBO LABORATORIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBO LABORATORIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBO LABORATORIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBO LABORATORIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBO LABORATORIA
Products information LAMBO LABORATORIA

BTW identificatienummer (tax): BE08983489990
Ondernemingsnummer: 1798156738
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LAMBO LABORATORIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits pharmaceutiques Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBO LABORATORIA
(Get full report from official database of BE for LAMBO LABORATORIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBO LABORATORIA
Addition kinds of activities for LAMBO LABORATORIA

832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
22210307. Satins | Satins
32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
80110511. Verloskundige | Obstetrician
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij LAMBO LABORATORIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBO LABORATORIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBO LABORATORIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBO LABORATORIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van LAMBO LABORATORIA in sociale netwerken
Look for responds of LAMBO LABORATORIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBO LABORATORIA. Laat een reactie achter voor LAMBO LABORATORIA. LAMBO LABORATORIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBO LABORATORIA. Leave a respond for LAMBO LABORATORIA. LAMBO LABORATORIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBO LABORATORIA op de google maps. Adres en contacten LAMBO LABORATORIA
Location of LAMBO LABORATORIA on the google maps. Address and contacts of LAMBO LABORATORIA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBO LABORATORIA LAMBO LABORATORIA: Druard A | RUSTHUIS DE BLOEMELINGEN | BOLCHOY MARC OPTIQUE | Goffinet C | BAEKDOE SAN

Other related companies as LAMBO LABORATORIA: Druard A | RUSTHUIS DE BLOEMELINGEN | BOLCHOY MARC OPTIQUE | Goffinet C | BAEKDOE SAN

LAMBO LABORATORIA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBO LABORATORIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08983489990. Het bedrijf LAMBO LABORATORIA bevindt zich op het adres: PIETER DE SMETHSTRAAT 7; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Produits pharmaceutiques Fab. Producten gemaakt in LAMBO LABORATORIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBO LABORATORIA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBO LABORATORIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBO LABORATORIA, openstaande posities, locatie van LAMBO LABORATORIA op de kaart.

LAMBO LABORATORIA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBO LABORATORIA, company assigned to the tax number BE08983489990. The company LAMBO LABORATORIA is located at the address: PIETER DE SMETHSTRAAT 7; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Produits pharmaceutiques Fab. Products created in LAMBO LABORATORIA were not found.
The main activity of LAMBO LABORATORIA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBO LABORATORIA is not available. You also can look at reviews of LAMBO LABORATORIA, open positions, location of LAMBO LABORATORIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBO LABORATORIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBO LABORATORIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBO LABORATORIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBO LABORATORIA, employees, financial statistics.