De Coster Frank Begrafenissen

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • De Coster Frank Begrafenissen
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • De Coster Frank Begrafenissen

Contactgegevens De Coster Frank Begrafenissen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coster Frank Begrafenissen: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coster Frank Begrafenissen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfred Verweeplein 14-16; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 60 57 87 (+32-050 60 57 87) 050 60 57 87 (+32-050 60 57 87)

Fax (fax): +32 (71) 137-39-11 +32 (71) 137-39-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coster Frank Begrafenissen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coster Frank Begrafenissen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coster Frank Begrafenissen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coster Frank Begrafenissen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coster Frank Begrafenissen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coster Frank Begrafenissen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coster Frank Begrafenissen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coster Frank Begrafenissen
Products information De Coster Frank Begrafenissen

BTW identificatienummer (tax): BE05331909179
Ondernemingsnummer: 3886932373
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Coster Frank Begrafenissen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coster Frank Begrafenissen
(Get full report from official database of BE for De Coster Frank Begrafenissen)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coster Frank Begrafenissen
Addition kinds of activities for De Coster Frank Begrafenissen

278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
35320102. Bits, behalve olie- en gasveldgereedschap, rock | Bits, except oil and gas field tools, rock
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service

Werken bij De Coster Frank Begrafenissen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coster Frank Begrafenissen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coster Frank Begrafenissen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coster Frank Begrafenissen. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van De Coster Frank Begrafenissen in sociale netwerken
Look for responds of De Coster Frank Begrafenissen in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coster Frank Begrafenissen. Laat een reactie achter voor De Coster Frank Begrafenissen. De Coster Frank Begrafenissen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coster Frank Begrafenissen. Leave a respond for De Coster Frank Begrafenissen. De Coster Frank Begrafenissen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coster Frank Begrafenissen op de google maps. Adres en contacten De Coster Frank Begrafenissen
Location of De Coster Frank Begrafenissen on the google maps. Address and contacts of De Coster Frank Begrafenissen

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coster Frank Begrafenissen De Coster Frank Begrafenissen: GةNةRATION COIFFURE | LIBRAIRIE PIQUE - PUCES | Chaput M Ets | ACHERON FOTOLABO | ETS. BAJOIT

Other related companies as De Coster Frank Begrafenissen: GةNةRATION COIFFURE | LIBRAIRIE PIQUE - PUCES | Chaput M Ets | ACHERON FOTOLABO | ETS. BAJOIT

De Coster Frank Begrafenissen is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coster Frank Begrafenissen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05331909179. Het bedrijf De Coster Frank Begrafenissen bevindt zich op het adres: Alfred Verweeplein 14-16; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in De Coster Frank Begrafenissen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coster Frank Begrafenissen is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coster Frank Begrafenissen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coster Frank Begrafenissen, openstaande posities, locatie van De Coster Frank Begrafenissen op de kaart.

De Coster Frank Begrafenissen is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Coster Frank Begrafenissen, company assigned to the tax number BE05331909179. The company De Coster Frank Begrafenissen is located at the address: Alfred Verweeplein 14-16; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Funeral directors. Products created in De Coster Frank Begrafenissen were not found.
The main activity of De Coster Frank Begrafenissen is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coster Frank Begrafenissen is not available. You also can look at reviews of De Coster Frank Begrafenissen, open positions, location of De Coster Frank Begrafenissen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coster Frank Begrafenissen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coster Frank Begrafenissen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coster Frank Begrafenissen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coster Frank Begrafenissen, employees, financial statistics.