ACHERON FOTOLABO

Contactgegevens ACHERON FOTOLABO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACHERON FOTOLABO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACHERON FOTOLABO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDELAAN 51; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32392447 32392447

Fax (fax): +32 (86) 254-69-45 +32 (86) 254-69-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACHERON FOTOLABO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACHERON FOTOLABO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACHERON FOTOLABO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACHERON FOTOLABO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACHERON FOTOLABO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACHERON FOTOLABO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACHERON FOTOLABO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACHERON FOTOLABO
Products information ACHERON FOTOLABO

BTW identificatienummer (tax): BE06937561035
Ondernemingsnummer: 3073394775
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ACHERON FOTOLABO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratoires photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACHERON FOTOLABO
(Get full report from official database of BE for ACHERON FOTOLABO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACHERON FOTOLABO
Addition kinds of activities for ACHERON FOTOLABO

021399. Hogs, nec | Hogs, nec
28610201. Creosoot, hout | Creosote, wood
36740205. Metaaloxide silicium (MOS) apparaten | Metal oxide silicon (mos) devices
38290512. Spectrometers, vloeibare scintillatie en nucleaire | Spectrometers, liquid scintillation and nuclear
50910103. Zwembaden, apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, equipment and supplies

Werken bij ACHERON FOTOLABO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACHERON FOTOLABO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACHERON FOTOLABO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACHERON FOTOLABO. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ACHERON FOTOLABO in sociale netwerken
Look for responds of ACHERON FOTOLABO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACHERON FOTOLABO. Laat een reactie achter voor ACHERON FOTOLABO. ACHERON FOTOLABO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACHERON FOTOLABO. Leave a respond for ACHERON FOTOLABO. ACHERON FOTOLABO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACHERON FOTOLABO op de google maps. Adres en contacten ACHERON FOTOLABO
Location of ACHERON FOTOLABO on the google maps. Address and contacts of ACHERON FOTOLABO

Andere gerelateerde bedrijven als come ACHERON FOTOLABO ACHERON FOTOLABO: De Feyter J BVBA | PAUL GEUKENS | MICHEL KESTELYN | Van de Velde Claudine | GUY GERADON

Other related companies as ACHERON FOTOLABO: De Feyter J BVBA | PAUL GEUKENS | MICHEL KESTELYN | Van de Velde Claudine | GUY GERADON

ACHERON FOTOLABO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACHERON FOTOLABO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06937561035. Het bedrijf ACHERON FOTOLABO bevindt zich op het adres: DIKSMUIDELAAN 51; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Laboratoires photographiques. Producten gemaakt in ACHERON FOTOLABO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACHERON FOTOLABO is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACHERON FOTOLABO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACHERON FOTOLABO, openstaande posities, locatie van ACHERON FOTOLABO op de kaart.

ACHERON FOTOLABO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACHERON FOTOLABO, company assigned to the tax number BE06937561035. The company ACHERON FOTOLABO is located at the address: DIKSMUIDELAAN 51; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Laboratoires photographiques. Products created in ACHERON FOTOLABO were not found.
The main activity of ACHERON FOTOLABO is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACHERON FOTOLABO is not available. You also can look at reviews of ACHERON FOTOLABO, open positions, location of ACHERON FOTOLABO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACHERON FOTOLABO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACHERON FOTOLABO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACHERON FOTOLABO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACHERON FOTOLABO, employees, financial statistics.