VAN DEN BOSSCHE MICHEL

Contactgegevens VAN DEN BOSSCHE MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSSCHE MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSSCHE MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Genthof 14; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 34 39 96 (+32-052 34 39 96) 052 34 39 96 (+32-052 34 39 96)

Fax (fax): 052 34 26 54 (+32-052 34 26 54) 052 34 26 54 (+32-052 34 26 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSSCHE MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSSCHE MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSSCHE MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSSCHE MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSSCHE MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSSCHE MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSSCHE MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSSCHE MICHEL
Products information VAN DEN BOSSCHE MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE01638031005
Ondernemingsnummer: 4094299316
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in VAN DEN BOSSCHE MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSSCHE MICHEL
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSSCHE MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSSCHE MICHEL
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSSCHE MICHEL

556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
35559905. Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, enz. | Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, etc.
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
37110103. Auto's, gepantserde, montage van | Cars, armored, assembly of
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets

Werken bij VAN DEN BOSSCHE MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSSCHE MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSSCHE MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSSCHE MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSSCHE MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSSCHE MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSSCHE MICHEL. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSSCHE MICHEL. VAN DEN BOSSCHE MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSSCHE MICHEL. Leave a respond for VAN DEN BOSSCHE MICHEL. VAN DEN BOSSCHE MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSSCHE MICHEL op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSSCHE MICHEL
Location of VAN DEN BOSSCHE MICHEL on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSSCHE MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSSCHE MICHEL VAN DEN BOSSCHE MICHEL: Acta Consult BVBA | A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE | Morlion M | Foucart Sylvie | B.B.C. AMICALE ENSIVAL

Other related companies as VAN DEN BOSSCHE MICHEL: Acta Consult BVBA | A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE | Morlion M | Foucart Sylvie | B.B.C. AMICALE ENSIVAL

VAN DEN BOSSCHE MICHEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSSCHE MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01638031005. Het bedrijf VAN DEN BOSSCHE MICHEL bevindt zich op het adres: Genthof 14; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 321,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuels. Producten gemaakt in VAN DEN BOSSCHE MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSSCHE MICHEL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSSCHE MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSSCHE MICHEL, openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSSCHE MICHEL op de kaart.

VAN DEN BOSSCHE MICHEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSSCHE MICHEL, company assigned to the tax number BE01638031005. The company VAN DEN BOSSCHE MICHEL is located at the address: Genthof 14; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 321,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuels. Products created in VAN DEN BOSSCHE MICHEL were not found.
The main activity of VAN DEN BOSSCHE MICHEL is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSSCHE MICHEL is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSSCHE MICHEL, open positions, location of VAN DEN BOSSCHE MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSSCHE MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSSCHE MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSSCHE MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSSCHE MICHEL, employees, financial statistics.