A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Private companiesNational Security and International Affairs • A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Contactgegevens A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 216 67 65; 02 245 95 60 (+32-02 216 67 65; 02 245 95 60) 02 216 67 65; 02 245 95 60 (+32-02 216 67 65; 02 245 95 60)

Fax (fax): +32 (14) 497-19-75 +32 (14) 497-19-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Products information A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

BTW identificatienummer (tax): BE04278045654
Ondernemingsnummer: 1017028808
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Repair services; Plumbing contractors; Locks & keys; Water heaters

Product categorie (product category): Drain pipes Unblocking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
(Get full report from official database of BE for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Addition kinds of activities for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
28999939. Plastic hout | Plastic wood
35450328. Gereedschap en accessoires voor gereedschapsmiddelen | Tools and accessories for machine tools
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded

Werken bij A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE in sociale netwerken
Look for responds of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Laat een reactie achter voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Leave a respond for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE op de google maps. Adres en contacten A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Location of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE on the google maps. Address and contacts of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: BILL BOARD | FEDERALE POLITIE | V.K. BELL GEEL | AU BON COIN FRAIS | Haesen, Jan

Other related companies as A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: BILL BOARD | FEDERALE POLITIE | V.K. BELL GEEL | AU BON COIN FRAIS | Haesen, Jan

A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278045654. Het bedrijf A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE bevindt zich op het adres: Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drain pipes Unblocking. Lijst met producten zijn Repair services; Plumbing contractors; Locks & keys; Water heaters.
De hoofdactiviteit van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, openstaande posities, locatie van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE op de kaart.

A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, company assigned to the tax number BE04278045654. The company A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is located at the address: Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drain pipes Unblocking. List of products are Repair services; Plumbing contractors; Locks & keys; Water heaters.
The main activity of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is not available. You also can look at reviews of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, open positions, location of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, employees, financial statistics.