Labor

Contactgegevens Labor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Labor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Labor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de Biestebroeck 23-25; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 88 00 (+32-02 522 88 00) 02 522 88 00 (+32-02 522 88 00)

Fax (fax): +32 (64) 458-24-18 +32 (64) 458-24-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Labor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Labor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Labor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Labor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Labor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Labor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Labor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Labor
Products information Labor

BTW identificatienummer (tax): BE04263763427
Ondernemingsnummer: 4355773925
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Coal; Fuel oils

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Labor
(Get full report from official database of BE for Labor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Labor
Addition kinds of activities for Labor

238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
24399900. Structurele houtdelen, nec, nec | Structural wood members, nec, nec
26720109. Thermoplastisch gecoat papier: gemaakt van aangekochte materialen | Thermoplastic coated paper: made from purchased materials
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij Labor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Labor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Labor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Labor. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van Labor in sociale netwerken
Look for responds of Labor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Labor. Laat een reactie achter voor Labor. Labor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Labor. Leave a respond for Labor. Labor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Labor op de google maps. Adres en contacten Labor
Location of Labor on the google maps. Address and contacts of Labor

Andere gerelateerde bedrijven als come Labor Labor: CABIAUX PIERRE-YVES | PASCALE | HEYRMAN - DE ROECK | Varlam | HILAIRE VERHEYE

Other related companies as Labor: CABIAUX PIERRE-YVES | PASCALE | HEYRMAN - DE ROECK | Varlam | HILAIRE VERHEYE

Labor is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Labor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04263763427. Het bedrijf Labor bevindt zich op het adres: Quai de Biestebroeck 23-25; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Coal; Fuel oils.
De hoofdactiviteit van Labor is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Labor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Labor, openstaande posities, locatie van Labor op de kaart.

Labor is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Labor, company assigned to the tax number BE04263763427. The company Labor is located at the address: Quai de Biestebroeck 23-25; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuels. List of products are Coal; Fuel oils.
The main activity of Labor is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Labor is not available. You also can look at reviews of Labor, open positions, location of Labor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Labor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Labor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Labor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Labor, employees, financial statistics.