HEYRMAN - DE ROECK

Contactgegevens HEYRMAN - DE ROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYRMAN - DE ROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYRMAN - DE ROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOERENSTRAAT 197; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37759537 (+32-37759537) 37759537 (+32-37759537)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYRMAN - DE ROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYRMAN - DE ROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYRMAN - DE ROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYRMAN - DE ROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYRMAN - DE ROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYRMAN - DE ROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYRMAN - DE ROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYRMAN - DE ROECK
Products information HEYRMAN - DE ROECK

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HEYRMAN - DE ROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Tuinen; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYRMAN - DE ROECK
(Get full report from official database of BE for HEYRMAN - DE ROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYRMAN - DE ROECK
Addition kinds of activities for HEYRMAN - DE ROECK

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
872100. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
20330105. Geurstoffen, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seasonings, tomato: packaged in cans, jars, etc.
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
37140502. Remdrums, motorvoertuig | Brake drums, motor vehicle
51360405. Paraplu's, mannen en jongens ' | Umbrellas, men's and boys'
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij HEYRMAN - DE ROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYRMAN - DE ROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYRMAN - DE ROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYRMAN - DE ROECK. Looking for open vacancies in other companies

 • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

 • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

 • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Studentenjob

  Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

 • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

 • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

 • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE SPEELBERG

  Type: Werfreserve

  U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van HEYRMAN - DE ROECK in sociale netwerken
Look for responds of HEYRMAN - DE ROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYRMAN - DE ROECK. Laat een reactie achter voor HEYRMAN - DE ROECK. HEYRMAN - DE ROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYRMAN - DE ROECK. Leave a respond for HEYRMAN - DE ROECK. HEYRMAN - DE ROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYRMAN - DE ROECK op de google maps. Adres en contacten HEYRMAN - DE ROECK
Location of HEYRMAN - DE ROECK on the google maps. Address and contacts of HEYRMAN - DE ROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYRMAN - DE ROECK HEYRMAN - DE ROECK: DE WEWEIRE | Verama | JEAN-MARIE ROBIJNS | SHOE DISCOUNT | Frietje ('t)

Other related companies as HEYRMAN - DE ROECK: DE WEWEIRE | Verama | JEAN-MARIE ROBIJNS | SHOE DISCOUNT | Frietje ('t)

HEYRMAN - DE ROECK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYRMAN - DE ROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf HEYRMAN - DE ROECK bevindt zich op het adres: BOERENSTRAAT 197; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen; Waterbouw. Producten gemaakt in HEYRMAN - DE ROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEYRMAN - DE ROECK is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYRMAN - DE ROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYRMAN - DE ROECK, openstaande posities, locatie van HEYRMAN - DE ROECK op de kaart.

HEYRMAN - DE ROECK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYRMAN - DE ROECK, company assigned to the tax number BE08602539062. The company HEYRMAN - DE ROECK is located at the address: BOERENSTRAAT 197; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen; Waterbouw. Products created in HEYRMAN - DE ROECK were not found.
The main activity of HEYRMAN - DE ROECK is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYRMAN - DE ROECK is not available. You also can look at reviews of HEYRMAN - DE ROECK, open positions, location of HEYRMAN - DE ROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYRMAN - DE ROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYRMAN - DE ROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYRMAN - DE ROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYRMAN - DE ROECK, employees, financial statistics.