SORET CONTAINERS & VERVOER

Contactgegevens SORET CONTAINERS & VERVOER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SORET CONTAINERS & VERVOER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SORET CONTAINERS & VERVOER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weemstraat 5; 1560; Hoeilaart, België

Telefoon (phone): 02 657 11 80 (+32-02 657 11 80) 02 657 11 80 (+32-02 657 11 80)

Fax (fax): +32 (12) 268-88-90 +32 (12) 268-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SORET CONTAINERS & VERVOER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SORET CONTAINERS & VERVOER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SORET CONTAINERS & VERVOER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SORET CONTAINERS & VERVOER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SORET CONTAINERS & VERVOER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SORET CONTAINERS & VERVOER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SORET CONTAINERS & VERVOER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SORET CONTAINERS & VERVOER
Products information SORET CONTAINERS & VERVOER

BTW identificatienummer (tax): BE01018402099
Ondernemingsnummer: 5636779785
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SORET CONTAINERS & VERVOER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SORET CONTAINERS & VERVOER
(Get full report from official database of BE for SORET CONTAINERS & VERVOER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SORET CONTAINERS & VERVOER
Addition kinds of activities for SORET CONTAINERS & VERVOER

207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
23949901. Luchtkussens en matrassen, canvas | Air cushions and mattresses, canvas
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
34430118. Stills, druk: metalen plaat | Stills, pressure: metal plate
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
56320100. Bontkleding | Fur apparel
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store

Werken bij SORET CONTAINERS & VERVOER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SORET CONTAINERS & VERVOER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SORET CONTAINERS & VERVOER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SORET CONTAINERS & VERVOER. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van SORET CONTAINERS & VERVOER in sociale netwerken
Look for responds of SORET CONTAINERS & VERVOER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SORET CONTAINERS & VERVOER. Laat een reactie achter voor SORET CONTAINERS & VERVOER. SORET CONTAINERS & VERVOER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SORET CONTAINERS & VERVOER. Leave a respond for SORET CONTAINERS & VERVOER. SORET CONTAINERS & VERVOER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SORET CONTAINERS & VERVOER op de google maps. Adres en contacten SORET CONTAINERS & VERVOER
Location of SORET CONTAINERS & VERVOER on the google maps. Address and contacts of SORET CONTAINERS & VERVOER

Andere gerelateerde bedrijven als come SORET CONTAINERS & VERVOER SORET CONTAINERS & VERVOER: Vanacker - Ghesquiere L | TAVERNE CONTINENTAL | LURJA | O.C.M.W. | CHARLES PATERNOSTER

Other related companies as SORET CONTAINERS & VERVOER: Vanacker - Ghesquiere L | TAVERNE CONTINENTAL | LURJA | O.C.M.W. | CHARLES PATERNOSTER

SORET CONTAINERS & VERVOER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SORET CONTAINERS & VERVOER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018402099. Het bedrijf SORET CONTAINERS & VERVOER bevindt zich op het adres: Weemstraat 5; 1560; Hoeilaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in SORET CONTAINERS & VERVOER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SORET CONTAINERS & VERVOER is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SORET CONTAINERS & VERVOER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SORET CONTAINERS & VERVOER, openstaande posities, locatie van SORET CONTAINERS & VERVOER op de kaart.

SORET CONTAINERS & VERVOER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SORET CONTAINERS & VERVOER, company assigned to the tax number BE01018402099. The company SORET CONTAINERS & VERVOER is located at the address: Weemstraat 5; 1560; Hoeilaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuel oils. Products created in SORET CONTAINERS & VERVOER were not found.
The main activity of SORET CONTAINERS & VERVOER is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SORET CONTAINERS & VERVOER is not available. You also can look at reviews of SORET CONTAINERS & VERVOER, open positions, location of SORET CONTAINERS & VERVOER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SORET CONTAINERS & VERVOER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SORET CONTAINERS & VERVOER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SORET CONTAINERS & VERVOER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SORET CONTAINERS & VERVOER, employees, financial statistics.