TAVERNE CONTINENTAL

Contactgegevens TAVERNE CONTINENTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE CONTINENTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE CONTINENTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSE STEENWEG 320; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25391186 (+32-25391186) 25391186 (+32-25391186)

Fax (fax): +32 (69) 641-28-51 +32 (69) 641-28-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE CONTINENTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE CONTINENTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE CONTINENTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE CONTINENTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE CONTINENTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE CONTINENTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE CONTINENTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE CONTINENTAL
Products information TAVERNE CONTINENTAL

BTW identificatienummer (tax): BE01582824707
Ondernemingsnummer: 7307525634
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TAVERNE CONTINENTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE CONTINENTAL
(Get full report from official database of BE for TAVERNE CONTINENTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE CONTINENTAL
Addition kinds of activities for TAVERNE CONTINENTAL

252102. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
594599. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
38129901. Cabine Milieu Indicatoren | Cabin environment indicators
50470105. Zuurstoftherapie apparatuur | Oxygen therapy equipment

Werken bij TAVERNE CONTINENTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE CONTINENTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE CONTINENTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE CONTINENTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE CONTINENTAL in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE CONTINENTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE CONTINENTAL. Laat een reactie achter voor TAVERNE CONTINENTAL. TAVERNE CONTINENTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE CONTINENTAL. Leave a respond for TAVERNE CONTINENTAL. TAVERNE CONTINENTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE CONTINENTAL op de google maps. Adres en contacten TAVERNE CONTINENTAL
Location of TAVERNE CONTINENTAL on the google maps. Address and contacts of TAVERNE CONTINENTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE CONTINENTAL TAVERNE CONTINENTAL: KERA MEY | VAN HULLEBUSCH | Demival VZW | LEONIDAS | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as TAVERNE CONTINENTAL: KERA MEY | VAN HULLEBUSCH | Demival VZW | LEONIDAS | PHARMACIES DE GARDE

TAVERNE CONTINENTAL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE CONTINENTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01582824707. Het bedrijf TAVERNE CONTINENTAL bevindt zich op het adres: WATERLOOSE STEENWEG 320; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in TAVERNE CONTINENTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAVERNE CONTINENTAL is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE CONTINENTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE CONTINENTAL, openstaande posities, locatie van TAVERNE CONTINENTAL op de kaart.

TAVERNE CONTINENTAL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE CONTINENTAL, company assigned to the tax number BE01582824707. The company TAVERNE CONTINENTAL is located at the address: WATERLOOSE STEENWEG 320; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. Products created in TAVERNE CONTINENTAL were not found.
The main activity of TAVERNE CONTINENTAL is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE CONTINENTAL is not available. You also can look at reviews of TAVERNE CONTINENTAL, open positions, location of TAVERNE CONTINENTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE CONTINENTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE CONTINENTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE CONTINENTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE CONTINENTAL, employees, financial statistics.