AARDAPPELEN DE BACKER

Contactgegevens AARDAPPELEN DE BACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AARDAPPELEN DE BACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AARDAPPELEN DE BACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GANZENBOS 28; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24527485 (+32-24527485) 24527485 (+32-24527485)

Fax (fax): +32 (10) 405-12-15 +32 (10) 405-12-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AARDAPPELEN DE BACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AARDAPPELEN DE BACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AARDAPPELEN DE BACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AARDAPPELEN DE BACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AARDAPPELEN DE BACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AARDAPPELEN DE BACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AARDAPPELEN DE BACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AARDAPPELEN DE BACKER
Products information AARDAPPELEN DE BACKER

BTW identificatienummer (tax): BE05051483154
Ondernemingsnummer: 7134216308
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in AARDAPPELEN DE BACKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AARDAPPELEN DE BACKER
(Get full report from official database of BE for AARDAPPELEN DE BACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AARDAPPELEN DE BACKER
Addition kinds of activities for AARDAPPELEN DE BACKER

0171. Bessengewassen | Berry crops
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
36790101. Attenuators | Attenuators
37140208. Gears, motorvoertuig | Gears, motor vehicle
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
64110100. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
78120100. Filmproductie | Motion picture production

Werken bij AARDAPPELEN DE BACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AARDAPPELEN DE BACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AARDAPPELEN DE BACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AARDAPPELEN DE BACKER. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van AARDAPPELEN DE BACKER in sociale netwerken
Look for responds of AARDAPPELEN DE BACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AARDAPPELEN DE BACKER. Laat een reactie achter voor AARDAPPELEN DE BACKER. AARDAPPELEN DE BACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AARDAPPELEN DE BACKER. Leave a respond for AARDAPPELEN DE BACKER. AARDAPPELEN DE BACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AARDAPPELEN DE BACKER op de google maps. Adres en contacten AARDAPPELEN DE BACKER
Location of AARDAPPELEN DE BACKER on the google maps. Address and contacts of AARDAPPELEN DE BACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come AARDAPPELEN DE BACKER AARDAPPELEN DE BACKER: CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. | BRIDGECENTRUM | B?ATRICE LIEGEOIS | Adcotec | ENGLEBERT Claude

Other related companies as AARDAPPELEN DE BACKER: CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. | BRIDGECENTRUM | B?ATRICE LIEGEOIS | Adcotec | ENGLEBERT Claude

AARDAPPELEN DE BACKER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AARDAPPELEN DE BACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05051483154. Het bedrijf AARDAPPELEN DE BACKER bevindt zich op het adres: GANZENBOS 28; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in AARDAPPELEN DE BACKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AARDAPPELEN DE BACKER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AARDAPPELEN DE BACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AARDAPPELEN DE BACKER, openstaande posities, locatie van AARDAPPELEN DE BACKER op de kaart.

AARDAPPELEN DE BACKER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AARDAPPELEN DE BACKER, company assigned to the tax number BE05051483154. The company AARDAPPELEN DE BACKER is located at the address: GANZENBOS 28; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in AARDAPPELEN DE BACKER were not found.
The main activity of AARDAPPELEN DE BACKER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AARDAPPELEN DE BACKER is not available. You also can look at reviews of AARDAPPELEN DE BACKER, open positions, location of AARDAPPELEN DE BACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AARDAPPELEN DE BACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AARDAPPELEN DE BACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AARDAPPELEN DE BACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AARDAPPELEN DE BACKER, employees, financial statistics.