CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.

Contactgegevens CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BAWETTE 26; 6880; BERTRIX, België

Telefoon (phone): 61413226 (+32-61413226) 61413226 (+32-61413226)

Fax (fax): +32 (82) 355-46-72 +32 (82) 355-46-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE BERTRIGEOIS NATAT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE BERTRIGEOIS NATAT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.
Products information CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.

BTW identificatienummer (tax): BE08159240722
Ondernemingsnummer: 2713043212
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.
(Get full report from official database of BE for CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.
Addition kinds of activities for CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.

20529913. Rusk, machine gemaakt | Rusk, machine made
27969902. Electrotype platen | Electrotype plates
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture

Werken bij CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. Laat een reactie achter voor CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. Leave a respond for CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.. CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. op de google maps. Adres en contacten CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.
Location of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. on the google maps. Address and contacts of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.: KID'S HOUSE | WIM VAN ROSSEM | VERMEULEN PRINTING | MA?ANA VERDE | PETRA'S LINGERIE BVBA

Other related companies as CERCLE BERTRIGEOIS NATAT.: KID'S HOUSE | WIM VAN ROSSEM | VERMEULEN PRINTING | MA?ANA VERDE | PETRA'S LINGERIE BVBA

CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159240722. Het bedrijf CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. bevindt zich op het adres: RUE DE LA BAWETTE 26; 6880; BERTRIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., openstaande posities, locatie van CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. op de kaart.

CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., company assigned to the tax number BE08159240722. The company CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. is located at the address: RUE DE LA BAWETTE 26; 6880; BERTRIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. were not found.
The main activity of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. is not available. You also can look at reviews of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., open positions, location of CERCLE BERTRIGEOIS NATAT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE BERTRIGEOIS NATAT., employees, financial statistics.