PETRIOLI ELISEO

Contactgegevens PETRIOLI ELISEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETRIOLI ELISEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETRIOLI ELISEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 308; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42267641 (+32-42267641) 42267641 (+32-42267641)

Fax (fax): +32 (87) 885-99-34 +32 (87) 885-99-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETRIOLI ELISEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETRIOLI ELISEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETRIOLI ELISEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETRIOLI ELISEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETRIOLI ELISEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETRIOLI ELISEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETRIOLI ELISEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETRIOLI ELISEO
Products information PETRIOLI ELISEO

BTW identificatienummer (tax): BE01343597412
Ondernemingsnummer: 9231506347
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PETRIOLI ELISEO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETRIOLI ELISEO
(Get full report from official database of BE for PETRIOLI ELISEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETRIOLI ELISEO
Addition kinds of activities for PETRIOLI ELISEO

344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
653100. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
20260204. Kwark | Cottage cheese
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
50729903. Chains | Chains
51360603. Uniformen, mannen en jongens ' | Uniforms, men's and boys'
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon

Werken bij PETRIOLI ELISEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETRIOLI ELISEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETRIOLI ELISEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETRIOLI ELISEO. Looking for open vacancies in other companies

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van PETRIOLI ELISEO in sociale netwerken
Look for responds of PETRIOLI ELISEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETRIOLI ELISEO. Laat een reactie achter voor PETRIOLI ELISEO. PETRIOLI ELISEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETRIOLI ELISEO. Leave a respond for PETRIOLI ELISEO. PETRIOLI ELISEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETRIOLI ELISEO op de google maps. Adres en contacten PETRIOLI ELISEO
Location of PETRIOLI ELISEO on the google maps. Address and contacts of PETRIOLI ELISEO

Andere gerelateerde bedrijven als come PETRIOLI ELISEO PETRIOLI ELISEO: LA TABLE D'OLIVIER | BRUNO MINSART | ILSE POELS | Glamourous Babe | ASHTARI BVBA

Other related companies as PETRIOLI ELISEO: LA TABLE D'OLIVIER | BRUNO MINSART | ILSE POELS | Glamourous Babe | ASHTARI BVBA

PETRIOLI ELISEO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETRIOLI ELISEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343597412. Het bedrijf PETRIOLI ELISEO bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 308; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Caf茅s. Producten gemaakt in PETRIOLI ELISEO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETRIOLI ELISEO is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETRIOLI ELISEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETRIOLI ELISEO, openstaande posities, locatie van PETRIOLI ELISEO op de kaart.

PETRIOLI ELISEO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETRIOLI ELISEO, company assigned to the tax number BE01343597412. The company PETRIOLI ELISEO is located at the address: RUE DU VILLAGE 308; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes Caf茅s. Products created in PETRIOLI ELISEO were not found.
The main activity of PETRIOLI ELISEO is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PETRIOLI ELISEO is not available. You also can look at reviews of PETRIOLI ELISEO, open positions, location of PETRIOLI ELISEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETRIOLI ELISEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETRIOLI ELISEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETRIOLI ELISEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETRIOLI ELISEO, employees, financial statistics.