ASHTARI BVBA

Contactgegevens ASHTARI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASHTARI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASHTARI BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belgi?lei 157-158 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 30 17 70 32.32 30 17 70

Fax (fax): 32.32 18 41 87 32.32 18 41 87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASHTARI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASHTARI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASHTARI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASHTARI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASHTARI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASHTARI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASHTARI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASHTARI BVBA
Products information ASHTARI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01167541503
Ondernemingsnummer: 1926422119
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Carpets, oriental

Product categorie (product category): Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASHTARI BVBA
(Get full report from official database of BE for ASHTARI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASHTARI BVBA
Addition kinds of activities for ASHTARI BVBA

356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
599900. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
35230414. Melkmachines | Milking machines
38220203. Pneumatische relais, airco type | Pneumatic relays, air-conditioning type
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij ASHTARI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASHTARI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASHTARI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASHTARI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van ASHTARI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ASHTARI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASHTARI BVBA. Laat een reactie achter voor ASHTARI BVBA. ASHTARI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASHTARI BVBA. Leave a respond for ASHTARI BVBA. ASHTARI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASHTARI BVBA op de google maps. Adres en contacten ASHTARI BVBA
Location of ASHTARI BVBA on the google maps. Address and contacts of ASHTARI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASHTARI BVBA ASHTARI BVBA: De Wreede S | FRANCISCO HERRERO BLANCO | Smets D | Hof Van Riemen | VERSCHUERE

Other related companies as ASHTARI BVBA: De Wreede S | FRANCISCO HERRERO BLANCO | Smets D | Hof Van Riemen | VERSCHUERE

ASHTARI BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASHTARI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167541503. Het bedrijf ASHTARI BVBA bevindt zich op het adres: Belgi?lei 157-158 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Carpets, oriental.
De hoofdactiviteit van ASHTARI BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASHTARI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASHTARI BVBA, openstaande posities, locatie van ASHTARI BVBA op de kaart.

ASHTARI BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASHTARI BVBA, company assigned to the tax number BE01167541503. The company ASHTARI BVBA is located at the address: Belgi?lei 157-158 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Carpets, oriental.
The main activity of ASHTARI BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASHTARI BVBA is not available. You also can look at reviews of ASHTARI BVBA, open positions, location of ASHTARI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASHTARI BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASHTARI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASHTARI BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASHTARI BVBA, employees, financial statistics.