Bon Ton & Simonis S.A.

Contactgegevens Bon Ton & Simonis S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bon Ton & Simonis S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bon Ton & Simonis S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Cuivre et Zinc 27 4030 Grivegnée (Liège), België

Telefoon (phone): 04.341 46 00 (+32-04.341 46 00) 04.341 46 00 (+32-04.341 46 00)

Fax (fax): 04.341 52 71 (+32-04.341 52 71) 04.341 52 71 (+32-04.341 52 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bon Ton & Simonis S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bon Ton & Simonis S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bon Ton & Simonis S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bon Ton & Simonis S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bon Ton & Simonis S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bon Ton & Simonis S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bon Ton & Simonis S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bon Ton & Simonis S.A.
Products information Bon Ton & Simonis S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02848449707
Ondernemingsnummer: 9135650634
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Phototypesetting services

Product categorie (product category): Book Printing Houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bon Ton & Simonis S.A.
(Get full report from official database of BE for Bon Ton & Simonis S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bon Ton & Simonis S.A.
Addition kinds of activities for Bon Ton & Simonis S.A.

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
253102. Kerkmeubilair | Church furniture
359201. Valves | Valves
20410111. Griesmeel | Semolina flour
26799901. Boekomslag, papier | Book covers, paper
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
31119903. Bekleding leer | Upholstery leather
32629901. Bone China | Bone china
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order

Werken bij Bon Ton & Simonis S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bon Ton & Simonis S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bon Ton & Simonis S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bon Ton & Simonis S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van Bon Ton & Simonis S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Bon Ton & Simonis S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bon Ton & Simonis S.A.. Laat een reactie achter voor Bon Ton & Simonis S.A.. Bon Ton & Simonis S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bon Ton & Simonis S.A.. Leave a respond for Bon Ton & Simonis S.A.. Bon Ton & Simonis S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bon Ton & Simonis S.A. op de google maps. Adres en contacten Bon Ton & Simonis S.A.
Location of Bon Ton & Simonis S.A. on the google maps. Address and contacts of Bon Ton & Simonis S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bon Ton & Simonis S.A. Bon Ton & Simonis S.A.: V.D.K. SPAARBANK | LIEVE TIMMERMANS | Teledienst VZW | ANDRE VANDEWOUDE | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as Bon Ton & Simonis S.A.: V.D.K. SPAARBANK | LIEVE TIMMERMANS | Teledienst VZW | ANDRE VANDEWOUDE | VRIJE LAGERE SCHOOL

Bon Ton & Simonis S.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bon Ton & Simonis S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02848449707. Het bedrijf Bon Ton & Simonis S.A. bevindt zich op het adres: Boulevard Cuivre et Zinc 27 4030 Grivegnée (Liège). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Book Printing Houses. Lijst met producten zijn Phototypesetting services.
De hoofdactiviteit van Bon Ton & Simonis S.A. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bon Ton & Simonis S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bon Ton & Simonis S.A., openstaande posities, locatie van Bon Ton & Simonis S.A. op de kaart.

Bon Ton & Simonis S.A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bon Ton & Simonis S.A., company assigned to the tax number BE02848449707. The company Bon Ton & Simonis S.A. is located at the address: Boulevard Cuivre et Zinc 27 4030 Grivegnée (Liège). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Book Printing Houses. List of products are Phototypesetting services.
The main activity of Bon Ton & Simonis S.A. is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bon Ton & Simonis S.A. is not available. You also can look at reviews of Bon Ton & Simonis S.A., open positions, location of Bon Ton & Simonis S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bon Ton & Simonis S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bon Ton & Simonis S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bon Ton & Simonis S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bon Ton & Simonis S.A., employees, financial statistics.