LIEVE TIMMERMANS

Contactgegevens LIEVE TIMMERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVE TIMMERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVE TIMMERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TUMKENSBERG 23; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16566622 (+32-16566622) 16566622 (+32-16566622)

Fax (fax): +32 (50) 586-76-44 +32 (50) 586-76-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVE TIMMERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVE TIMMERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVE TIMMERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVE TIMMERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVE TIMMERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVE TIMMERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVE TIMMERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVE TIMMERMANS
Products information LIEVE TIMMERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE07940612792
Ondernemingsnummer: 3975372314
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LIEVE TIMMERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVE TIMMERMANS
(Get full report from official database of BE for LIEVE TIMMERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVE TIMMERMANS
Addition kinds of activities for LIEVE TIMMERMANS

17310305. Voice, data en video bedrading aannemer | Voice, data, and video wiring contractor
20769910. walnotenolie | Walnut oil
22590300. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij LIEVE TIMMERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVE TIMMERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVE TIMMERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVE TIMMERMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportplanner Export (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

 • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

 • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

 • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: t-interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

 • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

 • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

 • Project Manager Bouw (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van LIEVE TIMMERMANS in sociale netwerken
Look for responds of LIEVE TIMMERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVE TIMMERMANS. Laat een reactie achter voor LIEVE TIMMERMANS. LIEVE TIMMERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVE TIMMERMANS. Leave a respond for LIEVE TIMMERMANS. LIEVE TIMMERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVE TIMMERMANS op de google maps. Adres en contacten LIEVE TIMMERMANS
Location of LIEVE TIMMERMANS on the google maps. Address and contacts of LIEVE TIMMERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVE TIMMERMANS LIEVE TIMMERMANS: DESKTOP PUBLISH-IT | BLANCHISSERIE TEINTURETTE | Carlier Motor M.L. SA | JOSEPH PONSART | Studio Francine SC

Other related companies as LIEVE TIMMERMANS: DESKTOP PUBLISH-IT | BLANCHISSERIE TEINTURETTE | Carlier Motor M.L. SA | JOSEPH PONSART | Studio Francine SC

LIEVE TIMMERMANS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVE TIMMERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07940612792. Het bedrijf LIEVE TIMMERMANS bevindt zich op het adres: TUMKENSBERG 23; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 827,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVE TIMMERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVE TIMMERMANS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVE TIMMERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVE TIMMERMANS, openstaande posities, locatie van LIEVE TIMMERMANS op de kaart.

LIEVE TIMMERMANS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVE TIMMERMANS, company assigned to the tax number BE07940612792. The company LIEVE TIMMERMANS is located at the address: TUMKENSBERG 23; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 827,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVE TIMMERMANS were not found.
The main activity of LIEVE TIMMERMANS is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVE TIMMERMANS is not available. You also can look at reviews of LIEVE TIMMERMANS, open positions, location of LIEVE TIMMERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVE TIMMERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVE TIMMERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVE TIMMERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVE TIMMERMANS, employees, financial statistics.