D'Haese Urbain NV

Contactgegevens D'Haese Urbain NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Haese Urbain NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Haese Urbain NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai des Usines 112 Box 46; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 242 65 03 (+32-02 242 65 03) 02 242 65 03 (+32-02 242 65 03)

Fax (fax): 02 216 97 64 (+32-02 216 97 64) 02 216 97 64 (+32-02 216 97 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Haese Urbain NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Haese Urbain NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Haese Urbain NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Haese Urbain NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Haese Urbain NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Haese Urbain NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Haese Urbain NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Haese Urbain NV
Products information D'Haese Urbain NV

BTW identificatienummer (tax): BE03527130126
Ondernemingsnummer: 2096435546
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in D'Haese Urbain NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Import and export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Haese Urbain NV
(Get full report from official database of BE for D'Haese Urbain NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Haese Urbain NV
Addition kinds of activities for D'Haese Urbain NV

122100. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
511301. Verzendkosten | Shipping supplies
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
39520212. Lettering instrumenten, artiesten ' | Lettering instruments, artists'
82999913. Religieuze school | Religious school
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij D'Haese Urbain NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Haese Urbain NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Haese Urbain NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Haese Urbain NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van D'Haese Urbain NV in sociale netwerken
Look for responds of D'Haese Urbain NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Haese Urbain NV. Laat een reactie achter voor D'Haese Urbain NV. D'Haese Urbain NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Haese Urbain NV. Leave a respond for D'Haese Urbain NV. D'Haese Urbain NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Haese Urbain NV op de google maps. Adres en contacten D'Haese Urbain NV
Location of D'Haese Urbain NV on the google maps. Address and contacts of D'Haese Urbain NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Haese Urbain NV D'Haese Urbain NV: JORIS HINDRYCKX | LAMBIE FRERES | Flos Zakenkantoor | CHARLES SOLOT | G?TE D'ETAPE

Other related companies as D'Haese Urbain NV: JORIS HINDRYCKX | LAMBIE FRERES | Flos Zakenkantoor | CHARLES SOLOT | G?TE D'ETAPE

D'Haese Urbain NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Haese Urbain NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03527130126. Het bedrijf D'Haese Urbain NV bevindt zich op het adres: Quai des Usines 112 Box 46; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Import and export. Producten gemaakt in D'Haese Urbain NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Haese Urbain NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Haese Urbain NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Haese Urbain NV, openstaande posities, locatie van D'Haese Urbain NV op de kaart.

D'Haese Urbain NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Haese Urbain NV, company assigned to the tax number BE03527130126. The company D'Haese Urbain NV is located at the address: Quai des Usines 112 Box 46; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruit and vegetables - Import and export. Products created in D'Haese Urbain NV were not found.
The main activity of D'Haese Urbain NV is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Haese Urbain NV is not available. You also can look at reviews of D'Haese Urbain NV, open positions, location of D'Haese Urbain NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Haese Urbain NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Haese Urbain NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Haese Urbain NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Haese Urbain NV, employees, financial statistics.