Marie-Rose (Chez)

Contactgegevens Marie-Rose (Chez): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marie-Rose (Chez): address, phone, fax, email, website, opening hours

Marie-Rose (Chez)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Wavre 301; 1370; Jodoigne (Lathuy), België

Telefoon (phone): 010 81 46 82 (+32-010 81 46 82) 010 81 46 82 (+32-010 81 46 82)

Fax (fax): +32 (60) 722-84-56 +32 (60) 722-84-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marie-Rose (Chez): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marie-Rose (Chez)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marie-Rose (Chez)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marie-Rose (Chez), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marie-Rose (Chez). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marie-Rose (Chez), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marie-Rose (Chez). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marie-Rose (Chez)
Products information Marie-Rose (Chez)

BTW identificatienummer (tax): BE04965240478
Ondernemingsnummer: 3064331054
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Marie-Rose (Chez) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marie-Rose (Chez)
(Get full report from official database of BE for Marie-Rose (Chez))

Aanvulling soorten activiteiten voor Marie-Rose (Chez)
Addition kinds of activities for Marie-Rose (Chez)

7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
736100. Uitzendbureaus | Employment agencies
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
50510401. Anode metaal | Anode metal
50870301. Tapijt- en tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden, commercieel | Carpet and rug cleaning equipment and supplies, commercial

Werken bij Marie-Rose (Chez): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marie-Rose (Chez): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marie-Rose (Chez). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marie-Rose (Chez). Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van Marie-Rose (Chez) in sociale netwerken
Look for responds of Marie-Rose (Chez) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marie-Rose (Chez). Laat een reactie achter voor Marie-Rose (Chez). Marie-Rose (Chez) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marie-Rose (Chez). Leave a respond for Marie-Rose (Chez). Marie-Rose (Chez) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marie-Rose (Chez) op de google maps. Adres en contacten Marie-Rose (Chez)
Location of Marie-Rose (Chez) on the google maps. Address and contacts of Marie-Rose (Chez)

Andere gerelateerde bedrijven als come Marie-Rose (Chez) Marie-Rose (Chez): Harmonie Déco | OKTOPUS SA | DEBEMAS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | G.W.F. Import-Export BVBA

Other related companies as Marie-Rose (Chez): Harmonie Déco | OKTOPUS SA | DEBEMAS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | G.W.F. Import-Export BVBA

Marie-Rose (Chez) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marie-Rose (Chez), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04965240478. Het bedrijf Marie-Rose (Chez) bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Wavre 301; 1370; Jodoigne (Lathuy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Marie-Rose (Chez) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marie-Rose (Chez) is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marie-Rose (Chez) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marie-Rose (Chez), openstaande posities, locatie van Marie-Rose (Chez) op de kaart.

Marie-Rose (Chez) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marie-Rose (Chez), company assigned to the tax number BE04965240478. The company Marie-Rose (Chez) is located at the address: Chauss茅e de Wavre 301; 1370; Jodoigne (Lathuy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 837,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Marie-Rose (Chez) were not found.
The main activity of Marie-Rose (Chez) is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marie-Rose (Chez) is not available. You also can look at reviews of Marie-Rose (Chez), open positions, location of Marie-Rose (Chez) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marie-Rose (Chez), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marie-Rose (Chez), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marie-Rose (Chez), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marie-Rose (Chez), employees, financial statistics.