De Koning

Contactgegevens De Koning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Koning: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Koning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaamseweg 13; 2387; Baarle-Hertog, België

Telefoon (phone): 014 69 91 75 (+32-014 69 91 75) 014 69 91 75 (+32-014 69 91 75)

Fax (fax): +32 (81) 822-16-24 +32 (81) 822-16-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Koning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Koning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Koning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Koning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Koning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Koning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Koning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Koning
Products information De Koning

BTW identificatienummer (tax): BE03866882324
Ondernemingsnummer: 9903594970
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Koning zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Koning
(Get full report from official database of BE for De Koning)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Koning
Addition kinds of activities for De Koning

6514. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
379299. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij De Koning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Koning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Koning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Koning. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van De Koning in sociale netwerken
Look for responds of De Koning in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Koning. Laat een reactie achter voor De Koning. De Koning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Koning. Leave a respond for De Koning. De Koning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Koning op de google maps. Adres en contacten De Koning
Location of De Koning on the google maps. Address and contacts of De Koning

Andere gerelateerde bedrijven als come De Koning De Koning: SOCO OIL | Huypens | MUTUALIT? SOCIALISTE | WAVAN | GARAGE DE LA BASSE-MEUSE

Other related companies as De Koning: SOCO OIL | Huypens | MUTUALIT? SOCIALISTE | WAVAN | GARAGE DE LA BASSE-MEUSE

De Koning is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Koning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866882324. Het bedrijf De Koning bevindt zich op het adres: Chaamseweg 13; 2387; Baarle-Hertog. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in De Koning zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Koning is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Koning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Koning, openstaande posities, locatie van De Koning op de kaart.

De Koning is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Koning, company assigned to the tax number BE03866882324. The company De Koning is located at the address: Chaamseweg 13; 2387; Baarle-Hertog. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in De Koning were not found.
The main activity of De Koning is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Koning is not available. You also can look at reviews of De Koning, open positions, location of De Koning on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Koning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Koning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Koning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Koning, employees, financial statistics.