SOCO OIL

Contactgegevens SOCO OIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCO OIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCO OIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE LILLE 70; 7522; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69844145 (+32-69844145) 69844145 (+32-69844145)

Fax (fax): +32 (4) 368-69-19 +32 (4) 368-69-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCO OIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCO OIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCO OIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCO OIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCO OIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCO OIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCO OIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCO OIL
Products information SOCO OIL

BTW identificatienummer (tax): BE05365692138
Ondernemingsnummer: 5681823730
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SOCO OIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCO OIL
(Get full report from official database of BE for SOCO OIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCO OIL
Addition kinds of activities for SOCO OIL

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
22840000. Draadmolens | Thread mills
35420102. Ponsen en scheren machines | Punching and shearing machines
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns

Werken bij SOCO OIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCO OIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCO OIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCO OIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van SOCO OIL in sociale netwerken
Look for responds of SOCO OIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCO OIL. Laat een reactie achter voor SOCO OIL. SOCO OIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCO OIL. Leave a respond for SOCO OIL. SOCO OIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCO OIL op de google maps. Adres en contacten SOCO OIL
Location of SOCO OIL on the google maps. Address and contacts of SOCO OIL

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCO OIL SOCO OIL: INTERBREW | MAISON CALLA | GEM. SPORTKOMMISSIE | DVV | CRUZCONTROL WEBSERVICES

Other related companies as SOCO OIL: INTERBREW | MAISON CALLA | GEM. SPORTKOMMISSIE | DVV | CRUZCONTROL WEBSERVICES

SOCO OIL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCO OIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05365692138. Het bedrijf SOCO OIL bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE LILLE 70; 7522; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in SOCO OIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCO OIL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCO OIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCO OIL, openstaande posities, locatie van SOCO OIL op de kaart.

SOCO OIL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCO OIL, company assigned to the tax number BE05365692138. The company SOCO OIL is located at the address: CHAUSSةE DE LILLE 70; 7522; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in SOCO OIL were not found.
The main activity of SOCO OIL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCO OIL is not available. You also can look at reviews of SOCO OIL, open positions, location of SOCO OIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCO OIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCO OIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCO OIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCO OIL, employees, financial statistics.