AU FILM DE L' IMAGE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AU FILM DE L' IMAGE
Private companiesMetal Mining • AU FILM DE L' IMAGE

Contactgegevens AU FILM DE L' IMAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU FILM DE L' IMAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU FILM DE L' IMAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DURIEUX 151; 5001; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81745335 (+32-81745335) 81745335 (+32-81745335)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU FILM DE L' IMAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU FILM DE L' IMAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU FILM DE L' IMAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU FILM DE L' IMAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU FILM DE L' IMAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU FILM DE L' IMAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU FILM DE L' IMAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU FILM DE L' IMAGE
Products information AU FILM DE L' IMAGE

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AU FILM DE L' IMAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's; Fotolaboratoria

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU FILM DE L' IMAGE
(Get full report from official database of BE for AU FILM DE L' IMAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU FILM DE L' IMAGE
Addition kinds of activities for AU FILM DE L' IMAGE

161100. Weg en straatbouw | Highway and street construction
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
79990804. Spelkamer | Game parlor

Werken bij AU FILM DE L' IMAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU FILM DE L' IMAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU FILM DE L' IMAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU FILM DE L' IMAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

Zoek naar antwoorden van AU FILM DE L' IMAGE in sociale netwerken
Look for responds of AU FILM DE L' IMAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU FILM DE L' IMAGE. Laat een reactie achter voor AU FILM DE L' IMAGE. AU FILM DE L' IMAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU FILM DE L' IMAGE. Leave a respond for AU FILM DE L' IMAGE. AU FILM DE L' IMAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU FILM DE L' IMAGE op de google maps. Adres en contacten AU FILM DE L' IMAGE
Location of AU FILM DE L' IMAGE on the google maps. Address and contacts of AU FILM DE L' IMAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come AU FILM DE L' IMAGE AU FILM DE L' IMAGE: PIERRE MANAGEMENT CONSULTING | GIL'S BOUTIQUE | ROGER MULDERS | GEORGES NOLL | Mari?n-Deneyer BVBA

Other related companies as AU FILM DE L' IMAGE: PIERRE MANAGEMENT CONSULTING | GIL'S BOUTIQUE | ROGER MULDERS | GEORGES NOLL | Mari?n-Deneyer BVBA

AU FILM DE L' IMAGE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU FILM DE L' IMAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf AU FILM DE L' IMAGE bevindt zich op het adres: RUE DURIEUX 151; 5001; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's; Fotolaboratoria. Producten gemaakt in AU FILM DE L' IMAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU FILM DE L' IMAGE is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU FILM DE L' IMAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU FILM DE L' IMAGE, openstaande posities, locatie van AU FILM DE L' IMAGE op de kaart.

AU FILM DE L' IMAGE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU FILM DE L' IMAGE, company assigned to the tax number BE06072662353. The company AU FILM DE L' IMAGE is located at the address: RUE DURIEUX 151; 5001; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fotografen and fotostudio's; Fotolaboratoria. Products created in AU FILM DE L' IMAGE were not found.
The main activity of AU FILM DE L' IMAGE is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AU FILM DE L' IMAGE is not available. You also can look at reviews of AU FILM DE L' IMAGE, open positions, location of AU FILM DE L' IMAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU FILM DE L' IMAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU FILM DE L' IMAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU FILM DE L' IMAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU FILM DE L' IMAGE, employees, financial statistics.