CICADE

Contactgegevens CICADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CICADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CICADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA PAIRELLE 11; 5000; NAMEN, België

Telefoon (phone): 081223261^^081229750 (+32-081223261^^081229750) 081223261^^081229750 (+32-081223261^^081229750)

Fax (fax): +32 (64) 531-20-37 +32 (64) 531-20-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CICADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CICADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CICADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CICADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CICADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CICADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CICADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CICADE
Products information CICADE

BTW identificatienummer (tax): BE06155883789
Ondernemingsnummer: 4420867919
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CICADE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CICADE
(Get full report from official database of BE for CICADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CICADE
Addition kinds of activities for CICADE

225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
28510101. Kleuren in olie, behalve kunstenaars ' | Colors in oil, except artists'
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
39990809. Miniaturen | Miniatures
73891200. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service

Werken bij CICADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CICADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CICADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CICADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van CICADE in sociale netwerken
Look for responds of CICADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CICADE. Laat een reactie achter voor CICADE. CICADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CICADE. Leave a respond for CICADE. CICADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CICADE op de google maps. Adres en contacten CICADE
Location of CICADE on the google maps. Address and contacts of CICADE

Andere gerelateerde bedrijven als come CICADE CICADE: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | CARROSSERIE VERLINDEN | EXELL CAMPUS | VARTEC NV | OPSOMER, FREDDY

Other related companies as CICADE: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | CARROSSERIE VERLINDEN | EXELL CAMPUS | VARTEC NV | OPSOMER, FREDDY

CICADE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CICADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06155883789. Het bedrijf CICADE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA PAIRELLE 11; 5000; NAMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in CICADE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CICADE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CICADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CICADE, openstaande posities, locatie van CICADE op de kaart.

CICADE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CICADE, company assigned to the tax number BE06155883789. The company CICADE is located at the address: AVENUE DE LA PAIRELLE 11; 5000; NAMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in CICADE were not found.
The main activity of CICADE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CICADE is not available. You also can look at reviews of CICADE, open positions, location of CICADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CICADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CICADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CICADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CICADE, employees, financial statistics.