EXELL CAMPUS

Contactgegevens EXELL CAMPUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXELL CAMPUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXELL CAMPUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRAITEURLAAN 30; 1050; BRUXELLES-IXELLES, België

Telefoon (phone): 26485940 (+32-26485940) 26485940 (+32-26485940)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXELL CAMPUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXELL CAMPUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXELL CAMPUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXELL CAMPUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXELL CAMPUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXELL CAMPUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXELL CAMPUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXELL CAMPUS
Products information EXELL CAMPUS

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Outlook, MS Word, MS Office.

Product categorie (product category): Microsoft. Fournitures de bureau. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. E-activit茅s. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXELL CAMPUS
(Get full report from official database of BE for EXELL CAMPUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXELL CAMPUS
Addition kinds of activities for EXELL CAMPUS

367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
01810102. Gebladerte, groeiende van | Foliage, growing of
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
50880103. Marine levert | Marine supplies
51360403. Hosiery, mannen en jongens ' | Hosiery, men's and boys'
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij EXELL CAMPUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXELL CAMPUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXELL CAMPUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXELL CAMPUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van EXELL CAMPUS in sociale netwerken
Look for responds of EXELL CAMPUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXELL CAMPUS. Laat een reactie achter voor EXELL CAMPUS. EXELL CAMPUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXELL CAMPUS. Leave a respond for EXELL CAMPUS. EXELL CAMPUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXELL CAMPUS op de google maps. Adres en contacten EXELL CAMPUS
Location of EXELL CAMPUS on the google maps. Address and contacts of EXELL CAMPUS

Andere gerelateerde bedrijven als come EXELL CAMPUS EXELL CAMPUS: SOMARCO-CREMER SA | LD-Decor | Haro-Tuinaannemingen BVBA | GEYSKENS | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Other related companies as EXELL CAMPUS: SOMARCO-CREMER SA | LD-Decor | Haro-Tuinaannemingen BVBA | GEYSKENS | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

EXELL CAMPUS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXELL CAMPUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf EXELL CAMPUS bevindt zich op het adres: FRAITEURLAAN 30; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Microsoft. Fournitures de bureau. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. E-activit茅s. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Outlook, MS Word, MS Office..
De hoofdactiviteit van EXELL CAMPUS is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXELL CAMPUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXELL CAMPUS, openstaande posities, locatie van EXELL CAMPUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXELL CAMPUS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXELL CAMPUS, company assigned to the tax number BE08019439697. The company EXELL CAMPUS is located at the address: FRAITEURLAAN 30; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Microsoft. Fournitures de bureau. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. E-activit茅s. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Outlook, MS Word, MS Office..
The main activity of EXELL CAMPUS is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXELL CAMPUS is not available. You also can look at reviews of EXELL CAMPUS, open positions, location of EXELL CAMPUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXELL CAMPUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXELL CAMPUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXELL CAMPUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXELL CAMPUS, employees, financial statistics.