TOP CAMERA FOTO MILOW

Contactgegevens TOP CAMERA FOTO MILOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOP CAMERA FOTO MILOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOP CAMERA FOTO MILOW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 95; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14592367 (+32-14592367) 14592367 (+32-14592367)

Fax (fax): +32 (57) 274-36-18 +32 (57) 274-36-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOP CAMERA FOTO MILOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOP CAMERA FOTO MILOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOP CAMERA FOTO MILOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOP CAMERA FOTO MILOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOP CAMERA FOTO MILOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOP CAMERA FOTO MILOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOP CAMERA FOTO MILOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOP CAMERA FOTO MILOW
Products information TOP CAMERA FOTO MILOW

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TOP CAMERA FOTO MILOW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOP CAMERA FOTO MILOW
(Get full report from official database of BE for TOP CAMERA FOTO MILOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOP CAMERA FOTO MILOW
Addition kinds of activities for TOP CAMERA FOTO MILOW

226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
20389907. Snacks, incl. | Snacks, incl. onion rings, cheese sticks, etc.
23220000. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
28190204. Zoutzuur | Hydrochloric acid
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility

Werken bij TOP CAMERA FOTO MILOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOP CAMERA FOTO MILOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOP CAMERA FOTO MILOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOP CAMERA FOTO MILOW. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van TOP CAMERA FOTO MILOW in sociale netwerken
Look for responds of TOP CAMERA FOTO MILOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOP CAMERA FOTO MILOW. Laat een reactie achter voor TOP CAMERA FOTO MILOW. TOP CAMERA FOTO MILOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOP CAMERA FOTO MILOW. Leave a respond for TOP CAMERA FOTO MILOW. TOP CAMERA FOTO MILOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOP CAMERA FOTO MILOW op de google maps. Adres en contacten TOP CAMERA FOTO MILOW
Location of TOP CAMERA FOTO MILOW on the google maps. Address and contacts of TOP CAMERA FOTO MILOW

Andere gerelateerde bedrijven als come TOP CAMERA FOTO MILOW TOP CAMERA FOTO MILOW: COIFFURE YVETTE | HENDRIK DEBLEU | Vogue SPRL | Kommel (De) | Gerard SIMON

Other related companies as TOP CAMERA FOTO MILOW: COIFFURE YVETTE | HENDRIK DEBLEU | Vogue SPRL | Kommel (De) | Gerard SIMON

TOP CAMERA FOTO MILOW is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOP CAMERA FOTO MILOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf TOP CAMERA FOTO MILOW bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 95; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in TOP CAMERA FOTO MILOW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOP CAMERA FOTO MILOW is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOP CAMERA FOTO MILOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOP CAMERA FOTO MILOW, openstaande posities, locatie van TOP CAMERA FOTO MILOW op de kaart.

TOP CAMERA FOTO MILOW is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOP CAMERA FOTO MILOW, company assigned to the tax number BE06339630126. The company TOP CAMERA FOTO MILOW is located at the address: STATIONSTRAAT 95; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in TOP CAMERA FOTO MILOW were not found.
The main activity of TOP CAMERA FOTO MILOW is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TOP CAMERA FOTO MILOW is not available. You also can look at reviews of TOP CAMERA FOTO MILOW, open positions, location of TOP CAMERA FOTO MILOW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOP CAMERA FOTO MILOW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOP CAMERA FOTO MILOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOP CAMERA FOTO MILOW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOP CAMERA FOTO MILOW, employees, financial statistics.