COIFFURE YVETTE

Contactgegevens COIFFURE YVETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE YVETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE YVETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA SIRبNE 20; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42234428 (+32-42234428) 42234428 (+32-42234428)

Fax (fax): +32 (53) 137-36-73 +32 (53) 137-36-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE YVETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE YVETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE YVETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE YVETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE YVETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE YVETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE YVETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE YVETTE
Products information COIFFURE YVETTE

BTW identificatienummer (tax): BE01953887939
Ondernemingsnummer: 2948974609
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE YVETTE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE YVETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE YVETTE
Addition kinds of activities for COIFFURE YVETTE

17810000. Waterboren | Water well drilling
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies
50789903. Koelaggregaten, motorvoertuigen | Refrigeration units, motor vehicles

Werken bij COIFFURE YVETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE YVETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE YVETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE YVETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE YVETTE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE YVETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE YVETTE. Laat een reactie achter voor COIFFURE YVETTE. COIFFURE YVETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE YVETTE. Leave a respond for COIFFURE YVETTE. COIFFURE YVETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE YVETTE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE YVETTE
Location of COIFFURE YVETTE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE YVETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE YVETTE COIFFURE YVETTE: FLBRIMACO BVBA | SOFT 'N SOUND | I. VANDENHOOFT | COIFFURE QUINTO | JOYE JOHAN

Other related companies as COIFFURE YVETTE: FLBRIMACO BVBA | SOFT 'N SOUND | I. VANDENHOOFT | COIFFURE QUINTO | JOYE JOHAN

COIFFURE YVETTE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE YVETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953887939. Het bedrijf COIFFURE YVETTE bevindt zich op het adres: RUE DE LA SIRبNE 20; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE YVETTE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE YVETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE YVETTE, openstaande posities, locatie van COIFFURE YVETTE op de kaart.

COIFFURE YVETTE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE YVETTE, company assigned to the tax number BE01953887939. The company COIFFURE YVETTE is located at the address: RUE DE LA SIRبNE 20; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE YVETTE is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE YVETTE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE YVETTE, open positions, location of COIFFURE YVETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE YVETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE YVETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE YVETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE YVETTE, employees, financial statistics.