STUDIO FLORIOFOTO

Contactgegevens STUDIO FLORIOFOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO FLORIOFOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO FLORIOFOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 15; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 50428278 (+32-50428278) 50428278 (+32-50428278)

Fax (fax): +32 (51) 745-49-82 +32 (51) 745-49-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO FLORIOFOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO FLORIOFOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO FLORIOFOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO FLORIOFOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO FLORIOFOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO FLORIOFOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO FLORIOFOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO FLORIOFOTO
Products information STUDIO FLORIOFOTO

BTW identificatienummer (tax): BE05376953125
Ondernemingsnummer: 9280120849
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in STUDIO FLORIOFOTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO FLORIOFOTO
(Get full report from official database of BE for STUDIO FLORIOFOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO FLORIOFOTO
Addition kinds of activities for STUDIO FLORIOFOTO

357100. Elektronische computers | Electronic computers
601199. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
72190203. Kussenreiniging en renovatie | Pillow cleaning and renovating
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij STUDIO FLORIOFOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO FLORIOFOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO FLORIOFOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO FLORIOFOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van STUDIO FLORIOFOTO in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO FLORIOFOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO FLORIOFOTO. Laat een reactie achter voor STUDIO FLORIOFOTO. STUDIO FLORIOFOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO FLORIOFOTO. Leave a respond for STUDIO FLORIOFOTO. STUDIO FLORIOFOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO FLORIOFOTO op de google maps. Adres en contacten STUDIO FLORIOFOTO
Location of STUDIO FLORIOFOTO on the google maps. Address and contacts of STUDIO FLORIOFOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO FLORIOFOTO STUDIO FLORIOFOTO: V.D.B NETTOYAGE | CNAPELINCKX | CREATIONS D'ANTAN | Tom's Hairdesign | West Littoral (Agence) NV

Other related companies as STUDIO FLORIOFOTO: V.D.B NETTOYAGE | CNAPELINCKX | CREATIONS D'ANTAN | Tom's Hairdesign | West Littoral (Agence) NV

STUDIO FLORIOFOTO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO FLORIOFOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05376953125. Het bedrijf STUDIO FLORIOFOTO bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 15; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in STUDIO FLORIOFOTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO FLORIOFOTO is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO FLORIOFOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO FLORIOFOTO, openstaande posities, locatie van STUDIO FLORIOFOTO op de kaart.

STUDIO FLORIOFOTO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO FLORIOFOTO, company assigned to the tax number BE05376953125. The company STUDIO FLORIOFOTO is located at the address: KERKSTRAAT 15; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in STUDIO FLORIOFOTO were not found.
The main activity of STUDIO FLORIOFOTO is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO FLORIOFOTO is not available. You also can look at reviews of STUDIO FLORIOFOTO, open positions, location of STUDIO FLORIOFOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO FLORIOFOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO FLORIOFOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO FLORIOFOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO FLORIOFOTO, employees, financial statistics.