CREATIONS D'ANTAN

Contactgegevens CREATIONS D'ANTAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREATIONS D'ANTAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREATIONS D'ANTAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSEE DE MONS 469; 7100; HAINE-SAINT-PAUL, België

Telefoon (phone): 064 22 10 86 (+32-064 22 10 86) 064 22 10 86 (+32-064 22 10 86)

Fax (fax): 064 22 10 86 (+32-064 22 10 86) 064 22 10 86 (+32-064 22 10 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREATIONS D'ANTAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREATIONS D'ANTAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREATIONS D'ANTAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREATIONS D'ANTAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREATIONS D'ANTAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREATIONS D'ANTAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREATIONS D'ANTAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREATIONS D'ANTAN
Products information CREATIONS D'ANTAN

BTW identificatienummer (tax): BE03207153320
Ondernemingsnummer: 6974090576
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 586,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Handicraft

Product categorie (product category): Do-it-yourself - Articles and materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREATIONS D'ANTAN
(Get full report from official database of BE for CREATIONS D'ANTAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREATIONS D'ANTAN
Addition kinds of activities for CREATIONS D'ANTAN

874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
23399902. Hoovers (schort): vrouwen en missen ' | Hoovers (apron): women's and misses'
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
35520202. Borduurmachines | Embroidery machines
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
50650206. Paging en signalering apparatuur | Paging and signaling equipment

Werken bij CREATIONS D'ANTAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREATIONS D'ANTAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREATIONS D'ANTAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREATIONS D'ANTAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van CREATIONS D'ANTAN in sociale netwerken
Look for responds of CREATIONS D'ANTAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREATIONS D'ANTAN. Laat een reactie achter voor CREATIONS D'ANTAN. CREATIONS D'ANTAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREATIONS D'ANTAN. Leave a respond for CREATIONS D'ANTAN. CREATIONS D'ANTAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREATIONS D'ANTAN op de google maps. Adres en contacten CREATIONS D'ANTAN
Location of CREATIONS D'ANTAN on the google maps. Address and contacts of CREATIONS D'ANTAN

Andere gerelateerde bedrijven als come CREATIONS D'ANTAN CREATIONS D'ANTAN: ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE | Satellite | VANBORREN PATRICK | 'T DEBBERKE | HILDE EYNIKEL

Other related companies as CREATIONS D'ANTAN: ROUWCENTRUM DE COCK-BAETE | Satellite | VANBORREN PATRICK | 'T DEBBERKE | HILDE EYNIKEL

CREATIONS D'ANTAN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREATIONS D'ANTAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03207153320. Het bedrijf CREATIONS D'ANTAN bevindt zich op het adres: CHAUSSEE DE MONS 469; 7100; HAINE-SAINT-PAUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 586,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Do-it-yourself - Articles and materials. Lijst met producten zijn Handicraft.
De hoofdactiviteit van CREATIONS D'ANTAN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREATIONS D'ANTAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREATIONS D'ANTAN, openstaande posities, locatie van CREATIONS D'ANTAN op de kaart.

CREATIONS D'ANTAN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREATIONS D'ANTAN, company assigned to the tax number BE03207153320. The company CREATIONS D'ANTAN is located at the address: CHAUSSEE DE MONS 469; 7100; HAINE-SAINT-PAUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 586,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Do-it-yourself - Articles and materials. List of products are Handicraft.
The main activity of CREATIONS D'ANTAN is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CREATIONS D'ANTAN is not available. You also can look at reviews of CREATIONS D'ANTAN, open positions, location of CREATIONS D'ANTAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREATIONS D'ANTAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREATIONS D'ANTAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREATIONS D'ANTAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREATIONS D'ANTAN, employees, financial statistics.